Miliardarul Rupert Murdoch se recăsătorește la 92 de ani

Magnatul american, proprietar al mai multor canale mass-media conservatoare din SUA și alte țări, s-a logodit luni pentru a 5-a oară, cu o femeie mai tânără cu 26 de ani.
 
Ultima cucerire a lui Murdoch este Ann Lesley Smith, fostă angajată a poliției din San Francisco, anunță Reuters.
Comunicatul a fost făcut de un purtător de cuvânt al mogulului de presă, iar noua logodnă a sa venind după finalizarea în luna august a anului trecut a divorțului de actrița și fotomodelul Jerry Hall.
Rupert Murdoch a declarat într-un interviu pentru New York Post, una dintre publicațiile pe care le deține, că a întâlnit-o pentru prima oară pe Smith, în vârstă de 66 de ani, în luna septembrie la podgoria sa de vin din Bel Air.
Ann Lesley Smith este văduvă, căsătorită anterior cu Chester Smith, un cântăreț de country care a lucrat și în presa audio-vizuală.
Murdoch spune că s-a îndrăgostit din nou
„Am fost foarte emoționat. Mi-a fost groază să mă îndrăgostesc dar am știut că asta va fi ultima. Ar face bine să fie. Sunt fericit”, le-a spus Murdoch celor de la New York Post.
Miliardarul și logodnica lui urmează să se căsătorească vara aceasta, și este puțin probabil ca mariajul să schimbe în vreun fel structura de proprietate a afacerilor deținute de Murdoch sau în care acesta are participații, printre acestea numărându-se și Fox Corp, compania-mamă a televiziunii conservatoare Fox News.
Fox se apără în prezent într-un proces de defăimare intentat de Dominion Voting Systems, companie care acuză televiziunea de răspândirea unor informații false privind o presupusă fraudare a alegerilor prezidențiale ce au avut loc în SUA în urmă cu doi ani și jumătate.
Citiți și: Top 5 mașini conduse de miliardarii planetei
 

Citeste si...  Dima și Sabrina s-au căsătorit. Primele imagini de la starea civilă!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi