Mirabela Dauer, părăsită din cauza cancerului! „Dumnezeu e singurul care a stat alături de mine. Prietenii au dispărut!”

Mirabela Dauer a trecut prin mai multe necazuri de-a lungul vieții ei, însă probabil acesta este cel mai greu de dus pentru îndrăgita artistă. După ce a primit cel mai crunt diagnostic posibil, cancerul, cântăreței i-a fost extirpat un rinichi și 52 de ganglioni!
Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”, Mirabela Dauer a ținut să împărtășească momentul răvășitor în care a aflat că are cancer, acum cinci ani. Ea susține că prietenii au părăsit-o când au auzit, iar singurul care i-a rămas alături a fost chiar Dumnezeu!
Momentul devastator în care Mirabela Dauer a aflat că are cancer
„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei câțiva. Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.
Avem speranța că voi trece peste boală. Doctorul meu, care de fapt, e un prieten foarte bun, care are 38 de ani, Andrei, el a descoperit. Când mi-a zis era mai prăpădit ca mine, era praf, se dădea de ceasul morții. S-a dat cu capul de ziduri, nu mai știa și a venit la mine după o săptămână să-mi spună… nici nu-mi răspundea la telefon.
Eu ziceam: «Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?». «Păi am avut aia…», tot o lălăia cu mine… Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul! Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: «Fato, ai cancer». La care eu, în inconștiența mea normală: «Da? Și ce facem acum?». Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.
Am avut o echipă tânără, superbă, minunată, care se vedea că a fost cu sufletul lângă mine. Și când m-au dus spre sala de operație, m-a dus un brancardier, cu căruciorul. «Așa de tare vă iubesc, de nu mai pot după dumneavoastră», și îi dăduseră lacrimile. «Dar de ce plângi, că nu am murit»?, iar el a spus: «Dar ce curajoasă sunteți!». «Așa sunt, că voi ieși la fel de curajoasă»”, a povestit Mirabela în podcastul lui Brenciu.
Mirabela Dauer: „Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață”
Mirabela consideră că cel mai mult a ajutat-o credința în Dumnezeu, „singura entitate pe care o iubește”. Când avea 49 de ani, artista cu origini evreiești a renunțat la religia ei și s-a botezat în religia ortodoxă.
”Dumnezeu niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat, pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață.
Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față. Am meritat probabil, pentru că a fost un moment în care am greșit rău”, a mai spus Mirabela Dauer.
Cancerul s-a extins la vezică și i-au fost extirpați 52 de ganglioni. „Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT.
Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer la emisiunea ”Vorbește lumea”.
Artista a avut o tumoră la rinichi, dar cancerul s-a extins și la vezică. „Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie.
Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică”, a rememorat artista.

Citeste si...  Ce sfat important i-a dat Radu Ștefan Bănică surorii sale, Violeta, și ce relație au ce doi: „E mai mică decât mine cu 7 ani…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi