Mirela Vaida a stat cu sufletul la gură, după ce a văzut ce a putut să facă fiica sa la doar 7 ani! Prezentatoarea TV a tras o sperietură zdravănă

Mirela Vaida are 3 copii care îi aduce bucurie în suflet în orice moment al vieții. Ori de câte ori micuții ies la distracție, de pildă, în curtea casei, mama lor trebuie să țină pasul cu ei pentru a-i nu pierde din ochi, însă, uneori, se dovedește faptul că cei mici sunt mult mai curajoși și îndrăzneți decât prezentatoarea TV și-ar fi dorit.Fiica Mirelei Vaida, Carla, i-a demonstrat mamei sale că, de la plimbatul cu bicicleta și joaca pe iarbă alături de frații săi, până la cățărat în copaci înalți nu poate fi decât un pas.Ușor depășită de situație, Mirela Vaida a stat cu sufletul la gură până ce fiica sa a coborât din copacul în care se cățărase. Prezentatoarea TV a împărtășit cu admiratorii săi o imagine în mediul online cu micuța Carla, în timp ce se afla într-un copac, chiar în fața sa.Prin descrierea pe care a lăsat-o în dreptul imaginii le-a dat de înțeles fanilor ei că, mamă fiind, niciodată nu se poate obișnui să-și vadă unul dintre copii în astfel de ipostaze, chiar dacă are încredere pe deplină în abilitățile lor.

Mirela Vaida își mai dorește copii?Mirela Vaida este un model demn de urmat pentru multe femei. Prezentatoarea TV se simte un om pe deplin împlinit în plan personal, dar și în cel profesional. Cei 3 copii pe care îi are în prezent îi luminează fiecare zi și, chiar dacă a trecut pragul vârstei de 40 de ani, acest lucru nu o împiedică să devină mamă pentru a patra oară.
Artista nu spune nu ideii de a deveni mămică din nou, chiar și pentru încă doi copii.„E vorba despre o viață în care am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni mamă. Și nu mama unui copil, ci mama a trei copii. Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește. Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții”., a mărturisit Mirela Vaida.

Citeste si...  „Să fie aici Primarul General” Liviu Vârciu, dimineață cu probleme, în prima zi de școală! Actorul se afla cu copiii în mașină când totul a luat-o razna în jurul lui

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi