Modelele de videochat de la CamSoda lucrează acum în studiou-uril pop-up!

S-au inventat spațiile de coworking sigure împotriva infecției cu COVID-19 pentru mdoelele de videochat!

Compania de videochat CamSoda a lansat studiouri pop-up pentru modelele sale astfel încât acestea să aibă un spațiu de lucru în care nu trebuie să-și facă griji că-și deranjează colegii sau familia cu munca lor potențial zgomotoasă și… erotică.

Conceptul a fost testat recent în Medellin, Columbia, unde pandemia de COVID-19 este încă în floare. CamSoda a profitat de piața imobiliară puternic afectată și a transformat unul dintre numeroasele depozite goale ale orașului în studiouri cu capsule individuale, igienizate. Modelele sunt supuse unei verificări a temperaturii înainte de intrare, iar fiecare studio este dotat cu un laptop, un pat sau o canapea și o cameră web. Nu mai este necesar să spunem că după fiecare utilizare se face o curățenie lună.

„Carantinarea din această perioadă a fost incredibil de grea pentru noi toți. Și pentru multe dintre modelele noastre, a fost deosebit de dificil să găsești un loc unde să poată face videochat în siguranță”, a declarat Daryn Parker, vicepreședinte al CamSoda, într-un comunicat de presă.

Videochatul a fost una dintre puținele profesii care a putut să continue și să prospere în timpul pandemiei de coronavirus prin faptul că se bazează pe munca la distanță.

Videochatul se numără printre singurele forme de divertisment pentru adulți capabile să se desfășoare în siguranță și în timpul pandemiei. Dar pentru fetele care nu trăiesc singure, carantina a reprezentat o provocare unică pentru echilibrul dintre viața profesională și viața privată.

„A existat o creștere mare a traficului către website-urile pentru adulți, dar și un aflux mare de modele noi care caută modalități de a câștiga bani, păstrând în același timp distanța socială”, a spus Parker. „Aceste modele, atât cele veterane, cât și nou-venitele, au copii, soți, părinți și colegi de cameră care sunt acum acasă 24/7 și a devenit aproape imposibil pentru ele să profeseze în mod privat fără întrerupere.”

Citeste si...  O femeie a renunțat la slujba ei în timpul pandemiei ca să devină model de videochat și acum are peste 500 de angajate în întreaga lume

Înainte de pandemie, compania a găzduit lucrători sexuali în CamSoda House. Datorită configurației spațiului, din cauza cărei modelele se întâlneau unele cu altele între schimburi, CamSoda a decis să încerce noul model unic de pop-up studio.

După succesul înregistrat în Columbia, CamSoda se pregătește să lanseze camere de lucru în comun în SUA, începând cu statele puternic afectate de COVID-19, inclusiv Florida, California, Texas și Arizona.

Studiourile pop-up inventate de CamSoda sunt 100% eficiente în ceea ce privește stoparea infecției cu virusul COVID-19, dar, la fel de important oferă și modelelor pe care le folosesc un spațiu ideal pentru serviciile pe care le prestează.

Acum, prin intermediul acestor camere complet izolate, confecționate din folii PVC și dotate cu piesele de mobilier enumerate mai sus, care pot fi instalate practic în absolut orice depozit, hală sau spațiu suficient de mare pentru a le adăposti, modelele de videochat au un locșor cu tot ce le trebuie pentru a se prezenta în mod profesional în fața clienților lor, fără să le fie teamă că vor fi deranjate de vreun membru al familiei.

Vestea bună este că aceste studiouri pop-up pot fi folosite și pentru alte domenii, nu doar videochat. O astfel de cameră, în funcție de dotările ei, poate fi folosită și de către specialiști din alte domenii ca de exemplu: consultanță, IT, publicitate și multe altele.
Pereții transparenți din folii de plastic reprezintă o soluție eficientă, comodă și convenabilă pentru păstrarea distanței sociale în locurile cu un spațiu foarte strâmt deoarece, fiind protejate de plasticul prin care nu pot trece agenții patogeni, modelele de videochat sau orice alți lucrători și lucrătoare din alte domenii, nu trebuie să mai stea la doi metri unele de alte, ci oricât de oricât de aproape este nevoie, atâta timp cât există un astfel de perete între ele.

Citeste si...  Model de top pe platforma OnlyFans: dizabilitatea mea mă face să arăt mai sexy decât am fost vreodată

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi