Modelul care era s-o pățească în club acuză: „Am plecat plângând, fotbaliștii sunt proști și aroganți”

Scandalul violurilor din fotbal face noi victime! De data aceasta, este vorba despre frumoasa Tatiana Kisiel, care a relatat recent un episod terifiant petrecut la o petrecere a fotbaliștilor.
În contextul în care mai mulți fotbaliști de top au fost acuzați de viol, printre care Dani Alves și Achraf Hakimi, modelul și influencerul Tatiana Kisiel a dezvăluit o experiență traumatizantă la o petrecere din Barcelona, la care au participat mai mulți jucători.
Modelul Tatiana Kisiel, întâmplare scandaloasă la petrecerea fotbaliștilor!
Modelul și influencerul Tatiana a povestit o experiență neplăcută avut[ la o petrecere în Barcelona. La aceasta au luat parte mai mulți fotbaliști, de ale căror priviri libidinoase nu s-a putut ascunde.
„Am plecat plângând de acolo și, evident, nu m-aș mai întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Băieții erau aroganți și proști, precum 90 la sută dintre fotbaliști. Când am ajuns acolo, primul lucru pe care l-au făcut a fost să mă roage să-mi las telefonul la recepție, lucru pe care eu nu l-am făcut pentru că nu aveam de gând să stau într-un loc închis, fără ferestre și fără să pot comunica. Nu am avut deloc încredere în ei”, a afirmat Tatiana Kisiel, potrivit Marca.
Modelul Tatiana Kisiel: „Petrecerea a fost mai bună fără fotbaliști”
Modelul a oferit mai multe detalii: „Eram aproximativ 50 de femei acolo așteptând sosirea jucătorilor și mi-aș fi dorit să nu fi venit, pentru că petrecerea a fost mai bună fără ei. În drum spre baie am întâlnit un fotbalist care striga la una dintre fete și am început să înregistrez. M-a văzut și a început să mă urmărească. M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă până când m-a convins să ies și să șterg înregistrarea video”.
Tânăra nu a dorit să divulge numele echipei la care jucau acei fotbaliști.

Citeste si...  Camilla, soţia regelui Charles al III-lea, a fost depistată cu COVID-19!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi