Modul inedit prin care Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu Țolu: ”Am scos inelul dintr-o pereche de șosete și…”

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit și bine gândit de Silviu Țolu. Logodnicul frumoasei prezentatoare TV a pus totul la punct, astfel încât ea să nu bănuiască absolut nimic. Ce-i drept, planul i-a ieșit perfect, așa cum își imagina, iar Lili Sandu a fost cu adevărat surprinsă de gestul său. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, răspunsul a fost unul afirmativ, însă fanii au aflat recent cum s-a întâmplat totul, de fapt, dar și că locația a fost Istanbul!Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși este o diferență de vârstă de 12 ani între ei, el fiind mai mic, lucrurile merg la superlativ pentru ei. Mai mult decât atât, din rodul iubirii lor a rezultat și un copil, astfel că acum se bucură de un băiețel absolut adorabil, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze. Iată modul inedit prin care Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu Țolu!De-a lungul timpului s-au aflat multe despre ei și despre povestea lor de dragoste, însă nu sunt mulți cei care șiu cum a fost cerută în căsătorie Lili Sandu de către Silviu Țolu. Atunci când s-a întâmplat frumosul eveniment, ambii au fost destul de reținuți în a da detalii, însă recent au povestit totul cu lux de amănunte.Modul inedit prin care Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de Silviu ȚoluSilviu Țolu s-a pregătit mult pentru momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu. Nu a venit spontan, ci din contră, s-a asigurat că pune totul la punct, chiar și în cel mai mic detaliu, însă fără ca ea să își dea seama. Mai concret, a decis să îi ofere inelul la Istanbul, acolo unde a fost și prima lor întâlnire. Nu, nu într-o zi oarecare, ci chiar de ziua ei, a decis să facă marele pas în relația lor.„A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul. Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns. Am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.’, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram.

Citeste si...  Ramona Olaru, surprinsă de gestul făcut de un bărbat la adresa ei! Vedeta nu se aștepta la așa ceva. S-a întâmplat în parcarea unui centru comercial din Capitală

Inelul era ascuns într-o pereche de șosete
Silviu Țolu a povestiti cum a organizat totul. De la vacanța în locul unde s-au întâlnit prima dată, la ziua ei și până la buchetul de flori care a venit în camera de hotel. Mai mult decât atât, a pregătit melodia lor, iar mai apoi a scos inelul de logodnă prețios…dintr-o pereche de șosete. Da! A ascuns inelul într-o pereche de șosete tocmai pentru ca iubita lui să nu își dea seama de ceea ce o aștepta.„Eram în camera de hotel. Au venit florile. Am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat. Ea stătea și asculta muzică. M-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul.’, a continuat Silviu Țolu.De ce nu se mărită Lili Sandu cu tatăl fiului ei, Silviu Țolu
Lili Sandu și SIlviu Țolu se iubesc la cote maxime acum, deși au recunoscut că după ce au devenit părinți au fost la un pas de despărțire. Din fericire, lucrurile merg bine între ei acum, astfel că marea comunitate de fani pe care o au se tot întreabă de ce nu fac următorul pas. Formează o relație din 2015, însă cu toate astea, prezentatoarea TV a explicat că nu se vede mireasă, însă o să existe o cununie civilă, drept o formalitate.„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia. Au fost și foarte multe restricții, nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie. Sunt un alt gen, nu mă văd neapărat mireasă. Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ.Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!’, a declarat Lili Sandu, conform click.ro.

Citeste si...  Vica Blochina: „Nu m-am considerat niciodată amantă”. Cum o umilea Victor Pițurcă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi