Momente cumplite pentru Anamaria Prodan! Ce s-a întâmplat cu impresara: Trebuia să fie fetiță

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan a vorbit despre o dramă din viața sa. Totul s-a întâmplat în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf!Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplite
Anamaria Prodan a povestit că a pierdut o sarcină la șase luni de gestație, iar copilul urma să fie o fetiță. Impresara a adăugat că, deși a trăit o astfel de pierdere dureroasă, Dumnezeu știe cum să le așeze pe toate în viață. De asemenea, a menționat că a trăit pentru fericirea lui Laurențiu Reghecampf, care a trecut și el printr-o tragedie similară, pierzând o fetiță.„Am pierdut o sarcină în șase luni. Trebuia să fie fetiță. Dumnezeu a știut probabil cum le așază pe toate. Patru au fost suficient de crescut. Mi-am dorit atât de mult pentru el, pentru că a pierdut o fetiță, și îmi doream foarte mult să îl văd fericit. Am trăit, cumva, pentru el”, a spus Anamaria Prodan la WowNews.Anamaria Prodan are copii din prima căsnicie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Când a devenit un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, acesta a adus cu el pe fiul său cel mare, Luca.Laurențiu Reghecampf a avut și el o experiență tragică în viața sa. Înainte de relația cu Anamaria Prodan, el a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer și cei doi au avut împreună doi copii, o fiică și un fiu, dar fiica lor, Ana Lisa Cristina Reghecampf, a decedat la scurt timp după ce a împlinit un an.De ce este în continuare singură?
Recent, impresara a recunoscut motivul real pentru care nu își poate găsi pe cineva. Deși este o femeie frumoasă, singură și cu o situație financiară prosperă, îi este greu să își găsească un nou partener de viață, după ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf.Câteva dintre motivele pentru care este încă singură sunt: este pretențioasă, este „un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase” și apare adesea în lumina reflectoarelor. Bărbatul care va dori să intre în viața ei, trebuie să fie gata să devină persoană publică. În prezent, vedeta își dorește un bărbat mândru, demn, deștept, fabulos și șarmant.Cu ceva timp în urmă, ea a avut o scurtă relație cu Flavius Nedelea. Se pare că cei doi s-au despărțit pentru că el vrea copiii, dar ea nu mai poate rămâne însărcinată.„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Citeste si...  Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit 17 milioane de lei vechi într-un supermarket. Reacția prezentatoarei când a văzut bonul de cumpărături: „E jale…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi