Monica Anghel este de nerecunoscut! Îndrăgita artistă a slăbit 30 de kilograme și arată uluitor! „Dacă vrei să slăbești, nu ții o dietă! Trebuie să își schimbi stilul de viață!”

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme și în prezent face cursuri de instructor de fitness! „Dacă nu mă operam pe coloană nu aș fi slăbit în viața mea” Renumita artistă a făcut dezvăluiri tulburătoare în platoul Teo Show!
Monica Anghel face parte din categoria celor mai talentate și apreciate actrițe ale muzicii ușoare românești. De-a lungul celor trei decenii de carieră strălucită, îndrăgită artista a fascinat publicul cu vocea ei și a acumulat foarte mulți fani care adoră să participe la concertele sale.
De câțiva ani încoace, îndrăgită artista și-a surprins fanii după ce a început să slăbească din ce în ce mai mult, ajungând în prezent să elimine 30 de kilograme și să arate uluitor de bine, la vârstă să 51 de ani și are mare grijă să își mențină silueta și să urmeze un stil de viață sănătos.Monica Anghel este de nerecunoscut! Îndrăgita artistă a slăbit 30 de kilograme și arată uluitorInvitată în platoul emisiunii Teo Show, îndrăgita artistă Monica Anghel a povestit cum a reușit să slăbească 30 de kilograme în 15 luni, dar și despre motivul principal care a determinat-o să ia decizia de a slabi. Vedeta s-a operat în urmă cu cinci ani la coloana, atunci când a simțit că traversează o cumpăna dificilă în viață ei și a determinat-o să ia decizie radicală de a slabi, apelând la o schimbare a stilului de viață, ajungând în prezent să cântărească 58 de kilograme.„Eu am recunoscut! Am spus: «Domnule, eu dacă nu mă operăm pe coloana, eu nu aș fi slăbit în viață mea!» Mâncăm prost, mâncăm oricând! Ronțăielile astea tot timpul! Și seară ziceai că n-ai mâncat nimic! Și când stăteai de fapt să te gândești cât ai mâncat era foarte mult și foarte prost, trebuie să recunoști!”, a spus Monica Anghel.Îndrăgită cântăreața Monica Anghel a mărturisit la Teo Show, faptul că a decis să înceapă amplul proces de slăbire din cauza unei nenorociri, în momentul în care s-a trezit după ce a ridicat o greutate mare, cu o pareză pe piciorul drept, în proporție de 98% a intrat în panică mare, temându-se că nu va mai putea merge.„Eu am făcut recuperare după operația pe coloana, un an și șase luni, pentru că piciorul drept nu mai era funcțional aproape! Și nu am avut încotro și am făcut recuperare un an și șase luni! În tot acest timp, am început să și slăbesc! Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni! A venit pandemia, m-am mai îngrășat că tot omul în pandemie! Iar în urmă cu trei ani am început să merg la Brașov, la Centrul acela de Detox, la prietenă mea, doamna doctor Alina Spineanu, care este diabetolog și nutriționist. Eu de trei ani țin legătură cu ea! Ea se ocupă de mine îndeaproape! Ce am mai făcut între timp, am făcut și sport! M-am înscris la trei cursuri foarte importante: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutriționala!”, a mai dezvăluit Monica Anghel.

Citeste si...  Cristina Pucean, mesaj înduioșător pentru tatăl ei! A murit chiar acum câteva săptămâni!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi