Monica Tatoiu știe să-și trăiască viața!

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri incendiare despre viața ei din tinerețe! Deși în prezent are 66 de ani, vedeta a povestit cu sinceritate despre perioada adolescenței și a studenției fără să ascundă nimic. Chiar dacă este căsătorită și mama unui băiat, Monica Tatoiu nu s-a ferit să împărtășească latura mai ‘nebună’ a vieții ei. Cu toate acestea, vedeta nu are nicio remușcare pentru alegerile ei, pe care le-a făcut în mod liber și fără regrete.
Monica Tatoiu, faimoasă pentru poveștile de viață!
Monica Tatoiu a devenit faimoasă pentru povestirile sale de viață și sfaturile pe care le oferă, dar de această dată, vedeta s-a deschis într-un mod mai personal și a vorbit despre propriile plăceri și interese. În perioada adolescenței, Monica Tatoiu avea un grup mare de prieteni cu care se distra, dar totuși, se concentra în primul rând pe propria fericire și confort. Chiar și atunci, vedeta era atentă la cei din jurul ei și le respecta alegerile.
„În tinerețe m-am îmbătat și eu – pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine să amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile alea din studenție erau nebune. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă, care mi-a spus: «Ai început cu whiski cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple». Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whiski și restul apă și așa era toată seara. Nu te amețești.‘, a declarat Monica Tatoiu în podcastul „Fiță cu Adiță’.
Monica Tatoiu a făcut și dezvăluiri despre viața ei pasională din tinerețe, recunoscând că și-a trăit viața așa cum a simțit și nu s-a lăsat influențată de ceilalți. Vedeta a avut mereu principii solide și s-a asigurat că nu își face rău singură. Dacă la începutul petrecerilor studențești nu știa cum să-și controleze consumul de alcool, a învățat din această experiență și a evoluat în timp.
Monica Tatoiu consideră că așa e normal
Monica Tatoiu nu s-a ascuns și a dezvăluit că e normal să te îmbeți. Ba mai mult decât atât, a explicat și cum a reușit să se îmbete. Cu un secret bine memorat despre cum să bei ca sa nu te îmbeți, vedeta a știut să își pună interesele pe primul loc. Totodată, fiindcă a venit vorba de perioada ‘nebună’ din tinerețe, a deschis subiectul și despre bărbații care i-au fost alături pentru o noapte sau mai multe.
‘În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. Băutura e ca s—l. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața. Eu niciodată nu am fost mahmură. Mahmureală? Un s-x bun de dimineață și un pahar de șampanie. Cui pe cui se scoate! Eu nu prea am fost mahmură‘, a mai spus Monica Tatoiu în podcastul „Fiță cu Adiță’.

Citeste si...  Doina Teodoru, despre căsătoria cu Cătălin Scărlătescu: „Scopul meu nu este să mă mărit”. Ce spune despre copii

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi