Mugur Mihăescu, anunț sumbru pentru România! „Stingem lumina și plecăm acasă”!

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul lui Garcea și pentru „Vacanța Mare”, este mai implicat ca niciodată în viața socială și politică a României. După ce s-a înscris în AUR, el a declarat că „Pentru fiecare vine un moment în viață în care trebuie să spui: Stop! Acum e rândul meu. Prefer să mă concentrez pe povestea politică”, astfel că îl vom vedea mai rar în postura de actor.
Mugur Mihăescu, politician cu acte în regulă!
Mugur Mihăescu are mai multe idei prin care consideră că poate schimba România!
„Nu e vorba că-mi pregătesc candidatura pentru nu știu ce post. Nu mă interesează acum să candidez pentru cine știe ce post, de oricare ar fi el. Nu, în acest moment sunt dornic să construiesc ceva nou.
Este vorba despre mai vechea mea idee legată de o platformă dedicată oamenilor merituoși, care s-au săturat de descălecători sau de oameni providențiali. Care vor să facă bine! Cine vrea să ne fie bine să vină alături de noi, să se implice.
Momentele de plâns pe umărul una sau altuia, de lamentări, au trecut demult. E ceva ce nu merge, atunci trebuie să ne implicăm, să acționăm, căci altfel lucrurile nu se vor schimba!”, a declarat Mugur Mihăescu.
Mugur Mihăescu, macabru! Urmează „ultimul cartuș”!
Făcând parte din Alianței pentru Unirea Românilor, Mugur Mihăescu adoptă stilul descihs al partidului, și face apel la istorie. El crede că 2023 poate avea importanța anilor 1818 și 1918!
„Cred că e un moment similar celor din 1848 sau 1918, din istoria noastră. După mine, perioada imediat următoarea va fi asemenea unui ultim cartuș. Dacă nu vom ști să-l folosim cu cap, atunci e cazul să stingem lumina și să plecăm acasă!”.
Cel supranumit „Garcea” dorește să deschidă o „platformă de merit”, în care se va putea implica oricine.
În urmă cu 11 ani, a dat-o chix cu Partidul Verde
Mugur Mihăescu a mai cochetat cu politica. „Garcea” s-a înscris în urmă cu 12 ani în Partidul Verde, pe care l-a și condus. Se pare că acest partid ecologist atrage nume mari, fiind condus într-o perioadă și de Florin Călinescu.
În 2012, a candidat pentru funcția de primar al sectorului 5, dar a eșuat în fața lui Marian Vanghelie.

Citeste si...  Irina Pavlenco are probleme mari! Nu și-l mai găsește!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi