Nadia Comăneci a fost înșelată! Pericolul rețelelor de socializare!

Nadia Comăneci a fost victimă a unei înșelătorii pe rețelele de socializare! Fosta mare gimnastă a fost ținta unei campanii false care promite câștiguri uriașe în urma unei investiții mici, fără prea mult efort. Potrivit informațiilor, imaginea Nadiei a fost folosită în mod ilegal pentru a promova această înșelătorie online.
Nadia Comăneci, înselătorie în online
La 61 de ani, Nadia Comăneci este încă unul dintre cei mai îndrăgiți și respectați sportivi din România. Cu toate acestea, nu a fost scutită de vicisitudinile vieții online. Recent, aceasta a aflat că pe Internet circulă un anunț fals despre ea și a vrut să se asigure că fanii ei nu cad în capcana escrocilor.
„Mă numesc Nadia Comăneci, sunt un investitor de succes și un sportiv olimpic, iar astăzi vin cu o veste foarte bună. Am lansat o nouă platformă de investiții special pentru români. Este cât se poate de ușor de învățat și vă va ajuta cu ușurință să deveniți un om de afaceri în cel mai scurt timp”, este mesajul apărut în online, unde îi este folosit numele fostei sportive pentru a încuraja oamenii să facă investiții.
Nadia Comăneci a negat că ea este implicată într-o astfel de organizație. „Acest lucru este fals! Aceasta este o informație falsă! Vă mulțumesc, Nadia”, scrie pe pagina sa oficială de Facebook.
Fanii o susține pe Nadia!
Să le fie rușine celor care s-au apucat folosească numele și imaginea celei mai mari gimnaste din toate timpurile în mod ilegal pentru a-i păcăli pe oameni! Fanii au fost uimiți de cât de departe pot merge escrocii pentru a-i păcăli pe oameni și i-au transmis Nadiei mesaje de susținere!
„Nemernici, fac tot ce este posibil doar să folosească imaginea unei personalități”
„Trebuie să fie o sancțiune pentru cei care se folosesc în mod abuziv de imaginea unei celebrități și apoi inventează povești pe seama lor! Am mai văzut cazuri, de aceea cred că trebuie să existe o cale prin care să fie oprită această practică ilegală și imorală!”
„Știm cine ești, Nadia, dar ai făcut bine că ai spus acest lucru… oamenii nu se dau în lături de la nimic ca să câștige bani…”
„Dragă Nadia Comăneci, nimeni nu va crede în acea falsă pagină. Mulțumim ca ne-ai informat”
„Nici n-aș fi putut crede că ai fi tu, Nadia, în spatele acestor „afaceri”
„Era clar, genul ăsta de materiale se văd de la o poștă ca sunt dubioase”, sunt o parte dintre comentariile primite de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.

Citeste si...  O româncă care a reușit în dragoste! Este înnebunită după milionarul care administrează Statuia Libertății, care a răsfățat-o ca o prințesă în Jamaica

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi