Nadina, sfâșiată după despărțire! „Eram la pământ cu psihicul!”

Deși a trăit o poveste de dragoste ca în povești, Nadina nu a reușit să mențină relația cu bărbatul viselor ei! Despărțirea a afectat-o enorm pe fosta concurentă de la „Bravo, ai stil”. Mii de românce au apreciat curajul acesteia, care a ținut să facă mai multe dezvăluiri sincere pe rețelele de socializare.
Nadina, o fire puternică!
Mai mult, despărțirea a survenit chiar atunci când trebuia să dea lucrarea de disertație pentru master. Vedeta s-a chinuit foarte mult pentru a împăca învățătura cu viața socială.
”Perioada de după despărțire a fost o perioadă grea. Pe lângă faptul că eram la pământ cu psihicul, trebuia să-mi dau și lucrarea de disertație, să îmi termin masterul și mai aveam o lună la dispoziție pentru a scrie 100 de pagini. Am încercat să rămân pozitivă, să îmi setez prioritățile, să muncesc foarte mult și să evoluez în carieră. Rezultatele nu au întârziat să apară. Mi-am format o comunitate atât pe Tik Tok, cât și pe Instagram, am avut evenimente reușite, am lansat un single, precum și colaje de petrecere pe care oamenii le-au ascultat cu drag”, a declarat Nadina.
Cântăreața, sfaturi despre dragoste
Pentru că multe dintre fanele ei au trecut printr-o despărțire, Nadina a ținut să le dea mai multe sfaturi prețioase legate de relații.
„Cel mai bun sfat pe care l-al putea da, ar fi urmatorul: Să învețe să se iubească mai intâi pe ele. Atunci când începi să te iubești mai mult pe tine, conștientizezi ce îți face bine și ce nu. Este foarte dureros să accepți că relația în care tu te vedeai până la sfârșitul vieții, se termină.
Este dureros, frustrant și nedrept. Începi să te întrebi, de ce tocmai tu? Timpul vindecă, iar noi, oamenii, ne obișnuim cu orice situație. Așadar, fetelor, stați lângă oameni care vă ajută să evoluați, care vă susțin și vă motivează! Oameni care vă complimentează zilnic!
Oameni care fac ceea ce spun și care merg până la capătul pământului pentru voi! Pentru acești oameni, nu va trebui să luptați din răsputeri. Totul va veni de la sine!”, a adăugat cântăreața.

Citeste si...  Daniela Condurache a fost sabotată de colegii ei! Era nevoită să accepta plate în natură!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi