„Ne dă palme și Zelenski, pe bune!” Atitudinea președintelui nu lasă loc de interpretări!

România suferă umilință după umilință. De parcă n-ar fi fost de ajuns problemele pe care le avem, a început și ăsta să comenteze! Victor Ponta, fostul premier al României, consideră că Zelenski crează probleme în mod artificial, și că el a făcut ca România să nu mai aibă importanță pe plan global.
A ajuns Zelenski să ne dea palme
Victor Ponta l-a criticat dur pe Klau Iohannis, în cadrul unei emisiuni televizate, transmițând că țara noastră nu mai reprezintă nimic nici la nivel european, nici la nivel global. Fostul premier a reamintit de atitudinea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, față de minoritatea română din Ucraina!
„Ne dă palme și Zelenski, pe bune! ‘Nu mai aveți voie să învățati de pe abecedar, folosiți caractere chirilice! Nu mai aveți voie cu preoți români în biserici, vă dăm noi ucraineni.’ Bani nu mai sunt, dar ne-a spus ministrul (Investițiilor și Proiectelor Europene din Româna – Marcel) Boloș că sunt șase miliarde la BNR. Păi, la ce ne trebuie dacă nu sunt la oameni, la firmele românești? Se mai dau pe la autostrăzi în general, pe la firme străine în general, doar la unul român, care face o treabă foarte bună”, a declarat, duminică, Victor Ponta.
„PSD trebuie să ia măsuri, unele bune, dureroase, pe zona economică. Că stăm să vedem ce chef are (Klaus) Iohannis, dacă aruncă paltonul sau nu… După nouă ani am văzut. Domnul (Marcel) Ciolacu va fi al nouălea premier de pe vremea lui Iohannis. Dacă aș schimba de nouă ori premierul și mereu ne-a fost mai rău, poate-l lăsa pe Ciolacu să-și termine mandatul.
(…) Fac un comentariu pentru ”foci” (aluzie la oamenii naivi). ‘Votați să va scap de PSD!’. A pus (n.r. – Iohannis), trei premieri de la PSD. O să-l pună și pe al patrulea. Atât au în minte ”focile”. Sincer, ca și competență administrativă (…) la PNL e jale”, a adăugat fostul premier al României.
Victor Ponta susține că toate crizele din România sunt create artificial.
„Nu suntem în mijlocul deșertului, avem hidrocentrale, și centrale nucleare, și pe cărbune, și regenerabile”.
„Avem și hidrocentrale, și centrale nucleare, și pe cărbune, și regenerabile, și ne zice Iohannis că suntem într-o criză. De ce? De proști, mă scuzați! Dacă suntem deștepți, nu are România de ce să fie într-o criză că nu suntem în mijlocul deșertului. (…) M-am simțit umilit de președinte că ne-a spus ‘nu protestați, nu boicotați!’ (n.r. – afacerile austriece, după eșecul aderării la Spațiul Schengen). (…) ‘Nu, nu supărăm Austria!’ Nu-l înțeleg”, a mărturisit Victor Ponta în cadrul unui interviu.

Citeste si...  Lucy Hale, un an fără alcool! „Este cool.”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi