Nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task. Contre între Adriana și doamna Mariana

Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei.

Băieții au avut câteva minute la dispoziție să le facă iubitelor bagajul pentru un city break în Barcelona. Aveau o întreagă listă de pus într-un troler mic.
Mireasa sezonul 9, 25 aprilie 2024. Nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task
”Finala” s-a dat între Delia și Liviu, respectiv Maria și Ștefan. Ambelor cupluri le-a lipsit câte un obiect, iar fetele care au jurizat au considerat că primii trebuie să fie câștigători.
Adriana a ales Maria și Ștefan, pe când Laura și Natalia au optat pentru Delia și Liviu. Cele două au argumentat că ultimii au fost mai organizați.

Maria nu a fost de acord cu decizia, spunând că ei ar fi trebuit să câștige pentru că Deliei îi lipsea pijamaua. Liviu a reacționat, afirmând că nici Maria nu avea încălțămite comodă.

Spiritele s-au încins mai târziu, când doamna Mariana i-a reproșat Adrianei că a ales Maria și Ștefan pentru că este vecina băiatului.

Citeste si...  Fulgy a reacționat după ce Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni. Ce mesaj i-a transmis lui Selly

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi