Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de trei ani!

Nepoata lui Mihai Trăistariu e de negăsit de mai bine de trei ani. Raluca Havârneanu, tânăra stabilită în America, nu a mai dat niciun semn. Sora cântărețului a încercat să o caute în State, dar familia s-a resemnat.
Trăistariu, resemnat!
Geanina, sora lui Mihai Trăistariu și mama acesteia, a mers chiar în SUA pentru a o căuta pe Raluca.
”Nu s-a mai aflat nimic. Sora mea nu o mai caută, s-a dus și în America după ea, și la Guvern, că fata ei lucra cumva acolo, dar au zis că nu au cum să dea astfel de detalii. E ciudat! Sora mea mai are un băiat, dar s-a resemnat puțin, speranța ei e că fiica-sa doar a rupt legătura cu familia, dar nicidecum să pățească ceva. Ea crede cel mai mult că a murit, că nu-și explică că la 30 de ani fata nu mai ia legătura cu tine de 2-3 ani”, a spus Mihai Trăistariu
Chiar dacă nu a pățit nimic, ea ar trebui să țină legătura, conform lui Trăistariu!
”Chiar dacă te superi cu familia, pe ceva, tot mai dai un semn, spui că sunt bine, nu vreau să mai vin acasă, nu vreau să vă mai văd, nicidecum să nu mai răspunzi la mesaje. Ar trebui să aibă 32-33 de ani”, a mai zis Mihai Trăistariu.
Cum s-au înțeles surorile între ele?
”Ele au avut o relație bună, au mai fost discuții ca între mamă-fiică, dar discuții minore, nicidecum certuri mari, dar asta nu înseamnă că nu mai vorbești cu mama, că nu ți-a făcut nimic. Fata era plecată de 10 ani la studii, a făcut în Germania 4 ani, în America, adică nu mai era acasă ca să zici că s-ar fi certat cu mama ei, plus că nu locuiau împreună, deci nu poți să zici că era ceva, nu știu, ciudat totul”.

Citeste si...  Ce a făcut Misha pentru Connect-R. Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Sezonul 19

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi