Nicolae Guță nu-și mai botează fiul acum? Oare de ce?

Manelistul Nicolae Guță este un tătic fericit! În iunie 2022, el a devenit tătic pentru a 12-a oară! El nu a stabilit încă o dată pentru botez, susținând că este ocupat cu concertele.
Nicolae Guță a amânat botezul!
Nicolae Guță a recunoscut că nu s-a gândit la o dată fixă când îl vor creștina. Ei și-ar dori să dea petrecerea botezului în primăvară, ca să prindă vreme bună.
„Deocamdată nu aveam o dată fixă sau, mă rog, știm ca va veni ziua când trebuie făcut botezul, pentru că logic și normal este că creștinăm băiatul, dar nu avem deocamdată o zi fixă sau o dată fixă sau o lună fixă. Dat fiind faptul că eu am tot fost plecat la evenimente. Normal și cred că logic ar fi să facem botezul și petrecerea mai spre primăvară, adică să te poți bucura de timp frumos și tocmai eu atunci trebuie să cânt la evenimente”, a spus Nicolae Guță.
Nicolae Guță, un tătic fericit!
El consideră că Dumnezeu l-a binecuvântat mărindu-i familia, și că și rudele sale l-au primit bine pe micuț
„Foarte fericit… pentru mine, copiii au fost și vor fi întotdeauna o binecuvântare de la Dumnezeu (…) A avut nașterea prin cezariană (nr. soția), dar acum este OK. Edan este fericit, spre surprinderea mea, mă așteptam să fie foarte gelos, dar chiar îl iubește și îl adoră… Îmi spune „Tati, mă lași să îl pup pe bebeluș?”, spunea Nicolae Guță, la acel moment.

Citeste si...  Ana Morodan revine pe micile ecrane! Când reîncepe „Reală by Ana Morodan”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi