O femeie a renunțat la slujba ei în timpul pandemiei ca să devină model de videochat și acum are peste 500 de angajate în întreaga lume

O femeie și-a părăsit slujba în timpul pandemiei pentru a deveni un model de videochat care câștigă 120.000 lire sterline pe an, iar acum are 500 de angajate modele de videochat în întreaga lume.

Emily Kathleen, în vârstă de 27 de ani, a trecut de la a fi „practic un om al străzi” la a locui într-o casă cu patru paturi în Gloucestershire, după ce a început o afacere bazată pe videochat.

Ea câștigă acum 8.000 lire sterline pe lună – mult mai mult decât cei 12.000 lire sterline pe an pe care îi câștiga în calitate de consilier pentru clienți.

Noua proprietară de afacere și-a părăsit locul de muncă la o asociație de locuințe după ce s-a luptat cu stresul în timpul pandemiei de coronavirus.

Disperată după bani, Emily s-a înscris la o agenție de videochat în august 2020 și s-a trezit cu un câștig de 400 de lire sterline încă din prima ei noapte – mai mult decât câștiga ea într-o săptămână la slujba anterioară.

Pe lângă faptul că se dezbracă de haine, Emily oferă clienților săi „experiența prietenei”, care include momente de flirt, conversații și construirea unei relații cu ei.

După ce s-a îndrăgostit iremediabil de noul ei job, Emily și-a înființat propria agenție, numită High Society Models, în mai 2021, iar acum are 546 de modele care lucrează pentru ea.

Ea le încurajează pe modelele ei să aibă încredere în ele și să aibă putere și angajează femei toate vârstele, indiferent de dimensiunile lor, ajutându-le astfel să obțină „libertate financiară” prin videochat.

Emily a început chiar și o pagină TikTok despre agenția ei și a strâns deja peste 12.000 de urmăritori.

Citeste si...  Intimax: Soluția perfectă pentru o viață sexuală împlinită

Într-un interviu acordat publicației walesonline.co.uk, Emily a spus: „videochatul mi-a schimbat complet viața. „Eram practic fără un acoperiș deasupra capului acum câțiva ani, pe punctul de a-mi pierde apartamentul în consiliu. Nu pot să cred unde sunt acum și îmi place absolut tot ceea ce fac. În plus, câștig bani decent. Videochatul nu este pentru toată lumea, dar eu mi-am găsit chemarea și am devenit propriul meu șef. Vreau să încerc să elimin stigmatul din jurul industriei și să arăt cât de benefică poate fi această muncă pentru femei”.

Emily lucra pentru o asociație de locuințe când Marea Britanie a fost lovită de pandemia de COVID-19 în martie 2020.

Ea a simțit că „presiunea” pandemiei este prea mult și a renunțat la munca ei din cauza stresului.

Luptându-se să-și permită chiria, Emily s-a alăturat unei agenții de videochat în august 2020 și a câștigat 400 de lire sterline în prima ei noapte.

Ea și-a părăsit cu curaj slujba pentru a începe să lucreze în videochat cu normă întreagă – câștigând până la 8.000 lire sterline pe lună.

Emily spune: „Nu am mai fost niciodată bolnavă de stres în viața mea până atunci. De aceea, acea experiență a fost o perioadă foarte dificilă pentru mine. Nu aveam nimic de pierdut, așa că m-am gândit să încerc meseria de model de videochat. A fost înfricoșător să-mi părăsesc locul de muncă, dar am găsit ceva ce îmi plăcea să fac.”

Emily se conecta zilnic la laptop pentru a „distra” clienții din dormitorul ei printr-un link web live.

Distracția includea totul, de la mici show-uri de striptease și până la flirt sau conversații clienții ei.

Citeste si...  O polițistă a primit 30.000 de dolari să renunțe la slujba ei după ce colegii i-au descoperit contul de pe platforma OnlyFans

Orele ei variau de la o săptămână la alta, dar Emily lucra între 20 și 30 de ore pe săptămână la ca model de videochat până să devină propriul șef și să-și creeze propria agenție.

Emily și-a găsit chemarea în industrie și a decis să se specializeze înființându-și propria agenție.

La începutul anului 2021, a înființat High Society Models – o agenție de modeling condusă de femei care oferă servicii de videochat pentru adulți.

Acum are 546 de femei care lucrează la agenție, inclusiv 17 modele internaționale.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi