O mamă a trei copii a renunțat la slujba ei de asistentă și a început să creeze conținut pe platforma OnlyFans

Allie Rae, o mamă a trei copii, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la slujba sa de asistentă acum un an și a început să creeze conținut pe platforma OnlyFans unde a câștigat deja peste un milion de dolari. Acum ea lucrează la o nouă platformă, denumită WetSpace, unde utilizatorii vor putea plăti în criptomonede pentru a le privi pe modelele de videochat preferate.

Allie Rae a renunțat la munca sa de asistentă, plătită cu 84.000 de dolari pe an, după ce foștii săi colegi și șeful său au descoperit că deținea un cont pe platforma OnlyFans.
Când i s-a dat un ultimatum pentru a-și șterge contul, Allie s-a hotărât să concentreze doar pe conținutul său erotic de pe OnlyFans unde susține că a câștigat aproximativ 369.000 de dolari americani pentru fiecare lună petrecută pe platformă.

Dar după ce OnlyFans a anunțat anul trecut că va interzice materialele pornigrafice, Allie s-a speriat și a decis să-și ia soarta în propriile mâini creând singură un mediu în care să se poată desfășura așa cum își dorește.

Este absolut înfricoșător să faci atât de mulți bani și să ți se spună peste noapte că cea mai importantă sursă a ta de venituri pur și simplu se va evapora peste noapte, sau mai bine zis, în mai puțin de o lună – povestește Allie pentru publicația americană The Post.

De la asistentă medicală la femeie antreprenor

Se pare că platforma OnlyFans a fost obligată să interzică materialele pornigrafice postate de utilizatoarele sale de către cei mai mari procesori de plăți care s-au temut de faptul că prin intermediul acesteia se poate facilita traficul de sex, un lucru deja îngrijorător la nivel global.

Citeste si...  Model de top pe platforma OnlyFans: dizabilitatea mea mă face să arăt mai sexy decât am fost vreodată

Pe de altă parte, pentru că banii săi erau în joc, Allie nu putea să renunțe la cea mai importantă și acum și singura ei sursă de venit, așa că a decis să lanseze WetSpace și s-o facă foarte rapid.

Prin posibilitatea de a plăti cu criptomonede, Allie speră ca platforma sa să ofere mai multă protecție utilizatorilor săi deoarece, astfel de plăți facilitează protecția datelor personale ale destinatarilor.

Dacă WetSpace va avea sau nu succes, rămâne de văzut. Dar dacă ne gândim bine, ca experți în videochat și mediul virtual, trebuie să recunoaștem că ideea lui Allie nu este deloc una rea. Consumatori de materiale erotice au existat până acum și vor exista în continuare și de aceea, dacă OnlyFans nu le va mai oferi un loc unde să primească ceea ce își doresc, atunci toți acești oameni se vor îndrepta cu siguranță către alte platforme.
Allie a gândit WetSpace ca o platformă unde cei interesați de imagini picante pot plăti cu Binance, ethereum, tether, dai, BNB și AVAX. Toate aceste metode de plată oferă atât plătitorilor cât și beneficiarilor marele avantaj de a putea realiza plăți păstrându-și în același timp anonimitatea.

În calitate de creator de conținut, Allie și-a dorit o platformă pe care toate modelele de videochat, dar și alte persoane care sunt dispuse să creeze și să împărtășească conținut sexy, să poată avea un loc unde să se desfășoare în voie și să fie plătite consistent pentru munca lor.

Allie este o perfecționistă până în măduva oaselor și mai adaugă că în niciun caz nu va lansa pe piață un produs de o calitate inferioară, ci va face tot posibilul să se ridice la înălțimea așteptărilor celor care foloseau OnlyFans ca metodă de suplimentare a veniturilor lor.

Citeste si...  3 Filme must see pentru pasionații de industria videochatului

Allie a creat platforma WetSpace tocmai cu acel milion de dolari câștigați prin intermediul platformei OnlyFans, dar pe lângă acești bani a mai avut parte și de sprijinul a doi investitori celebri care se pare că preferă să rămână anonimi.
Pornind de la aceste premise, nu exagerăm deloc dacă spunem că abia așteptăm să vedem ce ne-a pregătit Allie și partenerii ei de afaceri.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi