O nouă bătălie pierdută de Jamila în războiul eclerelor! O costă scump!

Faimosul război al eclerelor dintre cele mai cunoscute bucătărese de pe YouTube și-a consumat un nou episod. Jamila (Geanina Staicu-Avram) a pierdut din nou, după ce Curtea de Apel București i-a respins contestația în privința deciziei inițiale din procesul eclerelor la tavă, pe care i l-a intentat Laurei Laurențiu.
Este pentru a doua oară cânt Jamila pierde în cadrul acestui proces. Curtea de Apel București i-a respins contestația făcută pe 2 februarie 2023.
Jamila, bună de plată! Cheltuieli de judecată de cinci ori mai mari!
Prima dată, tribunalul București i-a dat dreptate tot Laurei Laurențiu, Jamilla având de plătit 5000 de lei cheltuieli de judecată. Acum are de plătit de cinci ori mai mult. 25.000, dar sentința nu este una definitivă! Ea poate fi atacată cu recurs.
„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la 25.000 lei cheltuieli de judecată în apel către intimată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti”, scrie în sentința Curții de Apel București.
De la ce a pornit războiul eclerelor?
În mai 2019, Jamila a dat-o în judecată pe Laura Laurențiu, după ce ultima ar fi reclamat-o abuziv pe Youtube, ca să-i șteargă filmarea cu rețeta eclerului la tavă, pentru că îi încălca drepturile de autor. Videoclipul a fost repus de către YouTube 17 zile mai târziu.

Citeste si...  Anamaria Prodan, surprinsă alături de un alt bărbat înainte de anunțul despărțirii de Flavius Nedelea. E vorba despre un cunoscut om de afaceri

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi