O polițistă a primit 30.000 de dolari să renunțe la slujba ei după ce colegii i-au descoperit contul de pe platforma OnlyFans

Un fost locotenent de poliție din Colorado a susținut că a fost forțată să renunțe la slujba sa după ce colegii ei au descoperit că avea un cont secret pe platforma OnlyFans.

Melissa Williams povestește că a fost șocată după ce a realizat că aceste două părți ale vieții ei au intrat în conflict și trebuie să găsească o rezolvare.

În vârstă de 46 de ani, Mellissa a fost forțată să plece din poliție primind și o indemnizație de 30.000 de dolari pentru a-și prărăsi cât mai repede locul de muncă și a nu strica reputația forțelor de ordine.

Melissa a început să folosească platforma OnlyFans ca mijloc de relaxare de după munca ei dificilă și periculoasă, dar și pentru a-și condimenta viața sexuală alături de soțul ei. Viața persoanlă a Melisse nu i-a afectat niciodată munca până în momentul în care i-a fost descoperit contul de pe platforma OnlyFans și nici nu credea că va interesa pe careva din colegi ce face ea în dormitor.

Șeriful din districtul Arapahoe nu a dorit să răspundă imediat la solicitările presei în legătură cu situația Melissei.

Pe platforma OnlyFans Melissa este cunoscută cu nickname-ul Lexi Bella

@the_real_bella_lexi. Acolo ea a postat și postat și încă postează fotografii erotice cu ea în costum de baie, dar și alături de soțul ei care a dorit să-și păstreze anonimitatea când a fost invitat la interviuri de către reprezentanții presei.

Multe din materialele postate de Melissa pe contul său nu sunt altceva decât fotografii făcute de ea și soțul ei în cele mai intime momente din viața lor. Melissa obișnuia să lucreze pentru poliție în jur de 60 de ore pe zi și ca metodă de destresare, îi plăcea să se îmbrace sexy și să se lase pozată de soțul ei. Chiar și contul său de OnlyFans era administrat de acesta și nu de ea, de altfel prea ocupată pentru a se mai ocupa și de așa ceva.

Citeste si...  Lina L s-a transformat într-un cyborg și are un succes nebun pe platforma OnlyFans

Melissa se autoinititulează un MILF sau nevasta din vecini și spune că platforma OnlyFans este un model incredibil de plăcut de a face ceva creativ alături de jumătatea sa.
Înainte ca activitatea ei pe platforma OnlyFans să fie descoperită în luna august a anului trecut, Melissa a fost foarte activă pe acestă platformă timp de 18 luni. Dar totul a luat o întorsătură complet neașteptată atunci când șeful ei a primit un pont anonim în legătură cu modul de relaxare al acum celebrei polițiste.

Melissa a primit și o plângere oficială pe mail, dar nu înainte ca mulți din colegii care i-au aflat secretul s-o bârfească pe la spate și unii dintre ei chiar să-și facă abonament pentru a o vedea.

Melissa nu știa că a fost descoperită și pentru ea, care nu bănuia nimic, plângerea a venit compelt din senin. La început, după acest incident, ea povestește că s-a simțit rușinată și chiar supărată, dar apoi s-a consolat și a decis că a venit timpul să se concentreze sută la sută pe crearea de conținut.

Cu toate acestea, nu se poate spune că răutățile colegilor nu au afectat-o deloc pe Melissa. Pe data de 23 august 2021 ea a primit o recomandare de la un doctor care o sfătuia să-și ia un concediu de 12 luni și chiar să renunțe definitiv la slujba ei.

Melissa este o femeie atractivă, plină de încredere în propria persoană și cun un succes nebun la bărbați, motive pentru care crede că și-a atras antipatia colegilor de muncă.
În final, Melissa a renunțat la meseria la care visa încă de la 14 ani, s-a ales cu o indemnizație de 30.000 de dolari și acum se dedică full-time platformei OnlyFans.

Citeste si...  Cine a fost primul model de videochat din întreaga lume?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi