O româncă și-a vândut fiica de 12 ani unui francez de 70 de ani și a primit pentru ea 90.000 de euro!

Un caz cutremurător a zguduit Parisul: o mamă româncă și-a vândut fiica de 12 ani unui francez în vârstă de 70 de ani, încasând o sumă fabuloasă de 90.000 de euro. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece tatăl fetiței a dispărut apoi cu aceasta.
Vândută pe bani unui moș!
Potrivit informațiilor furnizate de Le Parisien, totul a ieșit la iveală la un cinematograf din capitala Franței. Angajații l-au surprins pe bărbatul de 70 de ani mângâind sânii copilei de 12 ani, în fața propriilor părinți. Bărbatul era prieten de familie și le-a oferit părinților fetei o sumă imensă de bani, în schimbul minorei. Investigatorii din cadrul brigăzii pentru protecția minorilor de la parchetul din Paris au stabilit că bărbatul a plătit în mod regulat banii, dar a declarat că gesturile sale au fost „semne de afecțiune”.
Mama fetei, o cetățeană română de 27 de ani, a fost arestată și acuzată de trafic de persoane împotriva unui minor, împreună cu bărbatul în vârstă de 70 de ani. Cu toate acestea, tatăl fetei a reușit să fugă cu copila și încă este căutat de autorități.
Bărbatul de 70 de ani a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală și trafic de persoane asupra unui minor, fiind în arest preventiv. În ciuda faptului că anchetatorii exclud existența unei rețele de pedofilie în spatele acestui caz, consideră că este „foarte ciudat” că părinții au acceptat să-și vândă propria fiică și există încă „zone întunecate” de elucidat.

Citeste si...  Andrew Tate, destul de naiv! „În România dacă ești bogat, lumea crede că ești un infractor”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi