O româncă vedetă pe OnlyFans s-a mutat în Elveția, ca să plătească impozit mai puțin: „În ianuarie am câștigat doar 109.000 de euro”

O tânără româncă în vârstă de 28 de ani a fost vedeta unuia dintre reportajele difuzate pe 14 februarie în emisiunea Le Iene, de pe Italia 1, unde a povestit că s-a mutat în Elveția, din Italia, ca să plătească impozite mai mici.
Mădălina nu s-a ferit să fie filmată în vila ei din Țara Cantoanelor, să își arate mașinile de lux și să vorbească deschis despre sutele de mii de euro câștigate postând fotografii și filme cu ea pe platforma OnlyFans. E cunoscută ca Mady Gio, dar se numește Mădălina Ioana Filip, s-a născut în România dar a crescut în Varese, Lombardia, unde familia ei s-a mutat cu mulți ani în urmă. Acum trăiește în Elveția și a explicat că a luat această decizie pentru că în Italia plătea taxe prea mari pentru câștigurile ei din Only Fans.
La televizor, Mady Gio și-a arătat mașinile, inclusiv un Lamborghini și un Porsche, și a povestit că are câștiguri de peste 100.000 de euro lunar. „Înainte, a povestit ea pentru Le Iene, locuiam într-un apartament cu două dormitoare, baie, bucătărie și living.”

Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.ro: O româncă vedetă pe OnlyFans s-a mutat în Elveția, ca să plătească impozit mai puțin: „În ianuarie am câștigat doar 109.000 de euro”

Citeste si...  Antonia s-a pozat în lenjerie intimă de ziua ei de naștere. Detaliul observat de fani: „Îmi place mult cum arăt și mă simt bine”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi