Oana Roman o critică pe Alina Ceaușean! „Eu am prețuri mai mici”!

Oana Roman, fiica fostului prim-ministru Petre Roman, a făcut câteva dezvăluiri incendiare într-un podcast recent, unde a discutat despre cum își face ea banii și, desigur, despre rivalele săi din lumea influencerilor. În timp ce își explica strategiile de câștig din online, vedeta a luat în vizor o altă personalitate influentă de pe Instagram, Alina Ceușan.
Oana Roman: „Eu am prețuri mai mici”
Oana Roman nu s-a ferit să își spună părerea despre Alina, care este una dintre cele mai cunoscute femei din online în România și care a participat și la Asia Express. Deși a afirmat că apreciază munca pe care o depune Alina, ea nu a ezitat să îi aducă și câteva critici. „Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale!”, a declarat Oana.
În timp ce vorbea despre câștigurile sale din Instagram, Oana Roman a recunoscut că este foarte bine plătită pentru munca sa, chiar dacă prețurile sale sunt mai mici decât ale altor influenceri. Pe lângă asta, ea a dezvăluit că nu își mai face planuri de viitor, ci preferă să lase lucrurile să se întâmple de la sine și să își asume greșelile.
„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar Instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a povestit Oana Roman în cadrul podcastului. Partenera lui Marius Elisei a mărturisit că ea nu își mai face planuri, ci preferă să lase se întâmple lucrurile de la sine.„Trebuie să trăim pentru ziua de astăzi, mâine, poimâine și să ne asumăm și greșelile. Toată lumea mă întreabă ce planuri îmi fac și eu le spun că nu îmi fac planuri, pentru că întotdeauna Dumnezeu, destinul a făcut pentru mine exact ce trebuie, total independent de orice plan mi-am făcut eu”, a mai povestit Oana Roman.

Citeste si...  Xonia își pune cenușă în cap, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Ce le-a spus fanilor?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi