Oana Roman, supărată foc după vacanța din Egipt! A plătit prea mult!

Pentru a mai uita de cruda despărțire de Marius Elisei, Oana Roman a decis să o ia pe cea mică într-o vacanță la Hurghada, în Egipt! Deși s-au bucurat de cămiel și de piramide, cele două au avut de înfruntat un aspect cu totul și cu totul neplăcut!
Oana Roman își ține la curent fanii, chiar și în vacanță!
Oana Roman și-a documentat vacanțța prin imagini, pe care le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare. De asemenea, ea le oferă toate impresiile ei, în cele mai mici detalii. Recent ea a avut o experință care i-a provocat furia!
Pentru că soarele Egiptului este dogoritor, ea a fost nevoită să cumpere o cremă de protecție și o folie cu pastile, plătind pe ele nu mai puțin de 30 de euro! Ei i s-a părut mult și a cerut bon fiscal, însă felul în care i-a răspuns vânzătoarea a lăsat-o mască! Ea i-a transmis că nu îi poate oferi bonul, pentru că nu îi merge casa de marcat! Oana nu a crezut-o și a rămas cu o impresie proastă despre țara piramidelor.
Gestul vânzătoarei care a scos-o din pepeni pe Oana Roman!
„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că evident, astăzi a stat prea mult în piscină. Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro…niște escroci”, le-a spus Oana Roman fanilor ei de pe Instagram.

Citeste si...  Doru Todoruț a dat în mintea copiilor! Cu cine își petrece ziua de naștere!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi