Oana Roman, supărată foc pe femeile care poartă genți de firmă la restaurant! „Nu pe masă, doamnelor!”

Oana Roman, atac furibund la adresa femeilor care își afișează geanta de firmă la restaurant! Vedeta a postat pe Instagram un mesaj incendiar, în care le dă o lecție de bun-simț doamnelor care se laudă cu accesoriile de lux în fața tuturor. Potrivit declarațiilor sale, această atitudine este complet nepotrivită și poate crea o impresie total greșită despre personalitatea celei care poartă acea geantă.
Oana Roman, foc și pară pe femeile cu genți de lux!
Oana Roman a explicat faptul că este important ca geanta să fie așezată pe spătar sau pe scaun, nu pe masă, pentru a nu da impresia că se laudă cu prețioasa achiziție. Așadar, dragi doamne, dacă doriți să arătați că sunteți stilate și sofisticate, aveți grijă cum așezați accesoriile la masă!
„Știu că ați muncit și asudat mult pentru gențile alea pe care le afișați în mod ostentativ, dar la restaurant, la o masă, la un dineu, nuntă, gală, nu mai puneți gențile pe masă! Geanta nu se pune pe masă în niciun un fel de situație sau loc, fie că e mare, medie sau clutch.
Lăsați „chanelele” și „hermesurile” și „jaquemusurile” și „vuitoanele” pe spătar sau pe scaun sau oriunde, dar nu pe masă, doamnelor”, a precizat Oana Roman, într-un Instastory.

Citeste si...  Ramona Olaru se visează actriță. Speră că va fi remarcată de un regizor celebru și a făcut primul pas spre celebritate

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi