Oana Sârbu a vorbit despre dragoste și căsătorie, la 30 de ani de la divorț: „Îmi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare”

Oana Sârbu a fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Popescu, mariajul lor luând sfârșit în 1993, după doar patru ani. Relația lor s-a transformat într-una de prietenie, iar Oana Sârbu spune că, acum, după 30 de ani, de la divorț se înțeleg excelent. Ce părere are acum Oana Sârbu despre căsătorie.La 54 de ani, Oana Sârbu spune că iubirea este un sentiment foarte complex, ea fiind fascinată de poveștile de dragoste „cu dor și așteptare”, fără a dezvălui dacă acum există un bărbat în viața ei. În 2004, Oana Sîrbu a intrat într-o relație cu Robert Turcescu. Povestea lor a durat 10 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată, iar în 2009, artista a înfiat un băiețel, Alexandru.Ce spune Oana Sârbu despre căsătorieOana Sârbu încă mai crede în iubire, dar preferă să se concentreze pe lucrurile care îi umplu sufletul cu cea mai multă bucurie cum sunt muzica, natura și tot ceea ce ține de frumos.Nu știu, prietenia e un lucru rar. Nu sunt un om foarte social. Mie-mi place solitudinea. Prefer natura, muzica, animalele, oamenilor. Așa am fost de mică. Mai retrasă. Asta s-a accentuat odată cu apariția spectacolelor și a puhoiului de lume care venea la spectacole buluc.Mi-a plăcut să mă refac în intimitate iar acum o prefer oricăror altor întâlniri. Omul, capabil de atâtea descoperiri importante, mi se pare adesea capabil de cele mai urâte lucruri, de la bârfă și meschinărie, la cele mai cumplite atrocități.Dragostea, iubirea, de fapt, e cel mai complex sentiment. Și cel mai personal în sensul că fiecare îl descoperă și dezvăluie în chip diferit. Nu m-aș mai recăsători. S-a întâmplat, oricum, demult…Mie-mi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare, în sensul de surprindere, ceea ce în cupluri maritale nu se-ntâmplă. Noțiunea de „cuplu’ piere încet-încet sau brutal, mai ales în ultimii ani, „grație’ tehnologiei și expunerilor vieții private, intime, peste tot în zona TV-urilor și a internetului. Nemaiexistând intimitate, piere tot ce ține de profunzime sentimentală, așteptare, liniște, respect, îngăduință. Unde se mai regăsesc toate astea, în graba pe care o trăim cu bună-știință? Dacă iubesc? Enorm!’, a declarat Oana Sârbu pentru ego.ro.

Citeste si...  Fosta iubită a lui Alex Bodi, alături de cea mai bogată româncă. Ema Uta și Anastasia Soare pe aceeași scenă

În ce relații este acum Oana Sârbu cu fostul soț
Oana Sîrbu și compozitorul Virgil Popescu au fost căsătoriți timp de patru ani, între 1989 și 1993. După separare, cei doi au rămas în relații bune și au continuat colabărările pe plan artistic.„Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare’, explicat Oana Sârbu în emisiunea Vorbește lumea’.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi