Oana Zăvoranu, exorcizată chiar de înainte de Paști! Ce a putut să facă cu crucifixul?

Pentru că lumea a început să o uite, fosta vedetă de televiziune, Oana Zăvoranu, a făcut un pictorial fulminant. Aceasta a surprins pe toată lumea, afirmând că tematica aleasă pentru fotografiile din revistă a fost una total neașteptată pentru public. Într-un interviu, aceasta a recunoscut că principala temă a fotografiilor a fost una de-a dreptul șocantă – exorcizarea!
Surpiză incendiară în Joia Mare!
„Am realizat un pictorial super! Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat. Tematica a fost una total neașteptată pentru public, dar extrem de la Oana Zăvoranu. Am fost exorcizată, s-au scos demonii din mine, pornindu-se de la ideea că am avut o perioadă extrem de zbuciumată, am fost cu pieptul înainte”, a dezvăluit fosta vedetă.
Cu toate că Oana Zăvoranu a încercat să păstreze secretul subiectului fotografiilor, aceasta a dat totul în spațiul public. Este clar că acest pictorial va stârni controverse și va fi așteptat cu sufletul la gură de toată lumea. În urma acestor declarații, nu putem decât să ne întrebăm – cum arată Oana Zăvoranu în acest pictorial de senzație?
 

Citeste si...  Ce decizie a luat Anca Neacșu după divorț. Motivul pentru care nu-și mai dorește să se căsătorească

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi