Ozzy Osbourne s-a îmbolnăvit! Și-a anulat turneul european!

Ozzy Osbourne, în vârstă de 74 de ani, și-a anulat turneul european din cauza problemelor de sănătate. Artistul a transmis că fizicul lui nu mai face față! Acesta a suferit un accident grav care i-a afectat coloana vertebrală acum patru ani și a fost supus la trei operații și tratamente cu celule stem, dar corpul său este încă slăbit, conform CNN.
Ozzy Osbourne regretă că nu va putea cânta!

Osbourne regretă că va dezamăgi fanii, dar nu se simte capabil să călătorească din oraș în oraș pentru a susține concerte.

„Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/Marea Britanie, după ce nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată”, a mai transmis artistul.

„Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia așa. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…”, și-a încheiat el mesajul.

Citeşte întreaga ştire: Ozzy Osbourne și-a anulat turneul european din motive de sănătate: „Niciodată nu mi-aș fi imaginat că se va încheia așa”

Citeste si...  Richard Gere, internat de urgență! Vezi ce a pățit în Mexic!

Biletele vor fi returnate. Osbourne suferă de boala Parkinson.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi