Paul Surugiu – FUEGO anunță debutul unui nou sezon al emisiunii sale, ”Drag de România mea”

Paul Surugiu – FUEGO, realizează frumoasa emisiune ”Drag de România mea”, de la TVR2, Artistul anunță debutul unui nou sezon, începând de duminica viitoare.”Duminica viitoare, pe 2 aprilie, de la 15.00, debutează sezonul 10 aniversar! Va fi un sezon strălucitor! Avem o nouă imagine, anunță Fuego și o nouă prezentare! Vor fi numai vedete, numai oameni talentați, colegi dragi, care ne aduc premiere, ne aduc momente unice! Va fi sărbătoare în fiecare duminică la TVR 2 și cred eu că veți avea multe clipe de neuitat dacă vă uitați la noi și revedeți oameni de povestit!

Când am început acest proiect, în 2018, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecare poveste pe care noi spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu știu cine sunt oamenii care au definit și definesc țara asta. Nu știu cât am reușit, dar știu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine și de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am luat după modă, că n-am fugit după o audiență absurdă, doar de dragul de-a fi și că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziționa pe o plajă care nu ne specifică. Până atunci, ne vedem și azi la TVR 2, tot de la 15.00!”, a transmis Paul Surugiu -Fuego.

Citeste si...  Prin ce greutăți a trecut Fuego la început de carieră și de ce a vrut să renunțe la muzică: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi