Paula Selling „a plecat plângând din sediul TVR”. Ce au pus-o să facă?

Eurovision se lasă întotdeuna cu mare scandal în România! TVR a îndrăznit să îi impună ce se cânte Paulei Selling, motiv pentru care „a plecat plângând din sediul TVR”. Ea dezaprobă total gestul la care a fost supusă „TVR crede că poate face playlist-ul unui artist invitat”. Melodia pe care a refuzat să o interpreteze este „o piesă intrată în Patrimoniul UNESCO”. Paula Selling complet indignata de ce i s-a cerut sa faca, chiar in direct!
Paula Selling, surprinsă fugind plângând din sediul TVR!
În cadrul Finalei Naționale a Selecției Eurovision de pe 11 februarie, Paula Seling, artista care a luat locul trei la Eurovision, trebuia să susțină un mini-recital.
„Paula a plecat plângâng din sediul televiziunii, după ce i-au fost impuse melodiile” TVR i-a cerut Paulei să cânte anumite piese. „Mihai Predescu, manager de proiect și șeful delegaţiei României pentru Eurovision 2023, a fost cel care i-a comunicat Paulei Seling. Artista s-a simțit lezată să aleagă postul, și nu ea. Recitalul n-a mai avut loc”.
Paula Seling: „„Nu am niciun motiv să vorbesc despre asta. Nu sunt genul de persoană care să spună lucruri… Prefer să nu vorbesc despre ce a fost”.
Reporterul a întrebat-o dacă producătorul Mihai Predescu i-a impus ce să cânte în finală. „Nu mă interesează să discut subiectul. Și nu vreau să vă supărați pe mine. Dacă cei de la Eurovision vor să spună mai multe, e treaba lor. Eu prefer să nu intru în această discuție”.
Seling a spus doar că „a fost o decizie comună acceptată de ambele părți”. Și a precizat că „acum am alte proiecte și în momentul ăsta prefer să mă ocup de ele”. „TVR nu a impus doamnei Paula Seling să interpreteze ceva anume”
Camelia Ktistakis, coordonatorul de comunicare al Eurovision România. a spus că nu i s-ar fi impus așa ceva.
Și prezentatorul Eurovision s-a declarat indignat!
Prezentatorul Eurovision a declarat și el că „Nu aveam ce să caut în seara asta pe scenă în condițiile date. Este o superlecție. Am primit-o”, a scris Niculescu.
 
„La anii pe care îi am în televiziune nu mai e cazul să găsesc subterfugii care să pună într-o lumină favorabilă ce s-a întâmplat. Nimic din ce voi citi în zilele următoare nu se compară cu ce am trăit în seara asta. Ei bine, da. Eu mi-am primit lecțiile”.

Citeste si...  Madi s-a fotografiat cu o perfuzie la mână: „Vă rog să înțelegeți”. Ce anunț a făcut soția lui Sergiu

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi