Pe ce a spart Anamaria Prodan 1.000.000 de euro? Oare îi va mai vedea înapoi?

Anamaria Prodan a băgat nici mai mult, nici mai puțin decât un milion de euro, într-o afacere pe care ea o consideră de viitor. După ce s-a despărțit de Laurențiu Regehcampf, vedeta are mai mult timp, dar și bani de spart!
În ce a băgat Anamaria Prodan un milion de euro?
Impresara a cheltuit un milion de euro pe mai multe criptomonede. Ea va sărbători momentul în Dubai, și a vorbit din nou de divorțul de Laurențiu Reghecamf, care a marcat-o pe viață! Pentru că mai multe afaceri i-au ieșit ca pe roate, ea a declarat că „știe exact ce e bine și ce nu e bine”.
„Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine’, a spus vedeta. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…‘, a continuat ea.
Ce se va întâmpla cu banii ei?
„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât!
Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial.Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin”, a declarat Anamaria Prodan!

Citeste si...  Gabriela Cristea și-a isterizat fanii: ”Dacă nu am timp să mănânc sănătos, îmi iau șaorma cu de toate”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi