Pe Tom Sizemore nu l-a salvat nimeni. Actorul de 61 ani a murit

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolul său din pelicula ”Salvaţi soldatul Ryan”, a murit la vârsta de 61 de ani, a anunţat vineri agentul său, transmite sâmbătă AFP.
 
„Cu mare tristeţe şi durere trebuie să anunţ că actorul Thomas Edward Sizemore (‘Tom Sizemore’), s-a stins în somn la spitalul St Joseph din Burbank. Fratele său Paul şi copiii săi Jayden şi Jagger (…) s-au aflat lângă el”, în California, potrivit unui comunicat.
Actorul a suferit un anevrism cerebral în februarie, se afla în comă şi a fost deconectat de la aparate vineri. Cu câteva zile înainte, medicii anunţaseră familia actorului că nu se mai poate face nimic pentru el, a declarat managerul său Charles Lago.
Noroc de politician-infractor! Fostul senator PSD, Dan Șova condamnat la închisoare cu suspendare
Pe parcursul carierei sale, Sizemore a lucrat alături de nume mari de la Hollywood. Însă cel mai important rol al său a fost fără îndoială cel al unui militar american în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, din filmul „Salvaţi soldatul Ryan” apărut în 1998 şi regizat de Steven Spielberg. Lungmetrajul – în care au mai jucat Tom Hanks şi Matt Damon – a câştigat cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun regizor, dar a luat premii şi pentru imagine, montaj, sunet şi montaj de sunet.
Tom Sizemore a avut o viaţă personală agitată, a luptat împotriva dependenţei de droguri şi a fost închis în mai multe rânduri, inclusiv pentru violenţe împotriva partenerei sale de viaţă.
Tom Sizemore

Citeste si...  Cristina Șișcanu a apărut cu ochiul vânăt pe Instagram: „Nu vă imaginați ce durere a fost”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi