Poți cumpăra viitoarea ta mașină Suzuki găsind anunțul potrivit pe cautimasina.ro

Istoria Suzuki porneste din satul Hamamatsu (Japonia), în anul 1909, cand Michio Suzuki fonda “Suzuki Loom Corporation”.  Afacerea se baza la acel moment pe construcția de războaie de țesut pentru mătase.

De atunci, Suzuki a ajuns în zilele noastre să fie cunoscută pe plan mondial drept marcă de top în industria moto, una din cele zece cele mai mari producătoare auto (autoturisme de oraș și de teren), producător de mini-camioane si mini-vanuri, motoare de ambarcațiuni, bărci cu motor, generatoare, scaune motorizate și constructii prefabricate.

Suzuki a debutat cu automobilele Suzulight și Suzuki Fronte 800, cât și cu celebrele motociclete T20 și GT750. Încă de la început Suzuki si-a demonstrat performanta, vehiculele sale câștigând ani la rand Grand Prix Championship și campionatele mondiale de motocross.

Suzuki se concentrează pe cercetarea și perfecționarea tehnologiei auto, astfel încât să asigure un consum cât mai mic de energie și un număr cât mai mic de emisii CO2. Astfel compania dezvoltă metode alternative de combustibili și generații noi de motorizari pe bază de bioetanol și biodiesel, pentru a oferi consumatorilor săi masini eco, cu un consum redus, la un pret extrem de accesibil.

Iată ce modele Suzuki găsești de vânzare pe cautimasina.ro, atât în categoria de mașini noi, cât și în categoria de mașini second hand: Across, Alto, Baleno, Celerio, Grand Vitara, Ignis, Jimmy, Swift, Sx4, Vitara, Wagon R+.

Cum găsești modelul preferat de Suzuki pe cautimasina.ro?

Este foarte simplu să accesezi secțiunea Caută din site. Bifează ce model de la Suzuki te interesează sau vezi care sunt toate anunțurile de vânzare pentru această marcă. Completează an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare Suzuki disponibile în acel moment pe piața din România.

Citeste si...  Top 10 autoturisme second-hand cu kilometrajul modificat cel mai frecvent

În plus, pentru fiecare anunț pe care îl vei găsi pe cautimasina.ro, vei putea afla și istoricul acesteia și vei putea analiza prețul, deprecierea și kilometrajul.

Pentru a fi convins că anunțul găsit sau modelul care te interesează este cel mai bun pentru tine, algoritmii noștri te ajută să vezi și ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Poți afla de asemenea informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei investi banii într-o mașină care te va mulțumi cu adevărat.

Tu ce model de la Suzuki cauți azi pe platforma cautimasina.ro?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi