Probleme mari pentru Randi în Thailanda! „A căzut!”

Jumătatea mai puțin cunoscută din Morandi a plecat în vacanță în Thailanda pentru a cincea oară. De această dată, cântărețul a avut mai probleme, care îl puteau lăsa fără suflare!
Randi, minunat de insule!
Lui Randi îi place să călătorească în Thailanda, pentru că de acolo poate ajunge ușor în Bali, Filipine sau chiar Malaezia.
„Poate insulele astea paradisiace, știam și locurile și îmi era ușor să mă deplasez pe acolo. Din Thailanda poți să te duci în Malaezia, Bali, Filipine, sunt aproape toate. Am și prieteni mulți, care nu au fost încă și în fiecare an veneau 2-3 și spuneau să mergem. Toată lumea mă întreba ce facem, cum mergem”, a declarat cântărețul.
Randii și prietenii lui, aproape să-și găsească sfârșitul!
Atât el, cât și prietenii săi, au fost aproape de a-și găsi sfârșitul într-o țară străină!
„Am avut o cumpănă fiecare dintre noi, nu știu cum naiba s-a întâmplat. Prima dată un prieten a căzut printre niște stânci, pe o cascadă, am crezut că o să-și spargă toate, dar nu a pățit nimic. La zece minute după, un alt prieten a stat sub un copac unde era încolăcit cel mai veninos șarpe din Thailanda. Și eu m-am accidentat la sală, am făcut niște genuflexiuni cu bara, nu am fost atent și mi-a căzut bara pe ceafă”, a povestit Randi.

Citeste si...  Doina Teodoru a făcut senzație la America Express. Cum l-a alintat pe iubitul ei, Cătălin Scărlătescu

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi