Procesul lui Brigitte și Florin Pastramă, în aer! Măștile contrafăcute de lux care îi pot băga după gratii!

Brigitte și Florin Pastramă au mari probleme din cauza procesului în care sunt acuzați că au vândut măști contrafăcute de lux. Dosarul a fost deschis în 2021, iar cei doi sunt acuzați că ar fi vândut măști care purteau însemne ale unor firme precum Gucci, Luis Vuitton, dar și Fendi.
Brigitte și Florin Pastramă, măști de „lux”!
Ei le-au comercializat la prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei. Timp de 60 de zile, cei doi s-au aflat sub control judiciar, și nu au avut dreptul să părăsească țara. Louis Vuitton s-a constituit parte civilă în proces și le cere daune mari!
Florin Pastrama și Brigitte au cerut un acord de recunoaștere a vinovăției, pentru a scăpa cu o pedeapsă mai blândă. Procurorul nu a vrut să audă de asta nici în ruptul capului, refuzând imediat. Acesta a ieșit la pensie, astfel că situația celor doi este incertă!
Brigitte, despre comerțul cu măști contrafăcute
După ce a fost prinsă, Brigitte, consideră că nu ar fi făcut o infracțiune, dorind să ajute cu efortul răspândirii măștilor.
„Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban.
Nu vândusem apartamentele, toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației, măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele.
Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră.
Noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a spus Brigitte Pastramă.

Citeste si...  Alți 4 artiști au fost amendați de Jandarmerie, după UNTOLD

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi