Puya și Melinda au dat cărțile pe față! Vezi cum s-au simțit cei doi la America Express!

Puya și Melinda au vorbit despre experiența lor de la America Express – Drumul Aurului. Cei doi au dezvăluit secretele unei participări lungi, dar și felul în care au fost convinși să participe la preaiubita emisiune! Ei se bucură de șansa primită, dar recunosc că la televizor se difuzează doar o mică parte din toată aventura!
Puya recunoaște că nu se dă totul la televizor!
„În primul rând, ceea ce se vede la televizor este o frântură din ceea ce ai tu. O zi de filmare avea undeva la 12, câteodată 20 de ore. Tu ești arătat când iei mașina, intri în ea și la revedere, dar câteodată am stat și 2-3 ore să luăm mașină, plus drumul, erau 4-5 oameni care te refuzau. La cazare nu mai zic! Refuzurile sunt cele mai nașpa”, a povestit Puya.
Mai mult, Puya a căpătat curaj să reziste în emisiune, pentru că și-a amintit de vremurile când trăia în cartier, când cei din jurul lui erau la fel de săraci ca cei din Mexic, și îi săreau la fel de mult în ajutor.
„Astea au fost momentele care m-au făcut pe mine să merg mai departe, când am văzut atât de multă bunătate din partea oamenilor și cumva mi-am făcut și mie autocritica, mă gândeam că dacă mi-ar apărea mie la ușă, eu nu știu dacă le-aș deschide. M-a uimit sufletul lor mare, chiar îi dădeau din sărăcia lor absolut orice”, a mai adăugat el.
De ce au acceptat Puya și Melinda să participe la America Express?
Puya nu credea la început că Melinda ar participa, și a rămas șocat când i-a spus că vrea să-l însoțească la emisiune.
„Am încercat să nu mergem familie cât am putut de mult, dar nu a mers (râde). Eu nu mi-am dat seama că ea își dorește, iar eu am întrebat-o și nici nu mă gândeam că va zice „DA”. Trebuie să mergi cu cineva în care să ai încredere și e dificil dacă mergi cu cineva cu care nu poți să te înțelegi”, a mărturisit artistul.

Citeste si...  Răzvan Fodor, incident neplăcut într-o benzinărie: „Îi știți pe ăia de pun întrebări din alea idioate”. Care a fost reacția artistului

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi