Puya și Melinda au terminat-o cu America Express? Vezi ce au găsit în cufăr!

Puya și Melinda s-au aflat în pragul eliminării! Se pare că Guatemala le dă mari bătăi de cap! Află ce culoare avea vulturul din cufăr!
Probă de foc pentru Puya și Melinda!
Trei dintre cele mai iubite echipe ale show-ului America Express au intrat în cursa pentru eliminare! Fetele de la Andre, frații Gavril și echipa formată din Puya și Melinda au avut de trecut prin probe care i-au ținut cu sufletul la gură.
Puya și Melinda au refuzat să mănânce scârboșeniile pe care i le-au oferit localnicii, astfel că au fost penalizați cu 20 de puncte. Din această cauză, cei doi au riscat eliminarea din concurs! Irina Fodor i-a așteptat cu dragonul, care s-a dovedit a fi verde. Toate echipele i-au aplaudat și i-au felicitat, iar cei doi s-au sărutat de bucurie!
Pentru a treia oară în această săptămână, echipa de pe ultimul loc se salvează!
Puya și Melinda au recunoscut că probele au fost „mult mai grele decât ne aşteptam!”
„Chiar şi faptul că schimbi atâtea locuri şi atâţia oameni într-o singură zi te zăpăceşte. Mă simt ca un omuleţ dintr-un joc pe computer. Dar, în acelaşi timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumuseţea acestei experienţe… Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – şi ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă aşteptam să fie aşa”, a declarat Puya.
„Şi eu am crezut că e mai uşor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau aşa bine. Acum am văzut şi noi cum e, n-o să mai comentez niciodată. E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct… Tot ce se întâmplă este, într-adevăr, o experienţă în care ajungi să faci nişte lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a adăugat Melinda.
 

Citeste si...  24 de întrebări cu Denise Rifai. Ce spune despre regrete și ce admiră la un bărbat: „Sunt fericită când iubesc și când sunt iubită”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi