Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a împlinit 56 de ani!

Dana Rogoz ține foarte mult la soțul ei, Radu Dragomir, astfel că a pregătit un filmuleț emoționant, prin care îi urează „La mulți ani”, dar și multe bucurii în familie! Deși între cei doi este o diferență de 19 ani, viața lor de familie pare să meargă ca pe roate!
Mesajul emoționant al Danei Rogoz pentru Radu
Deși între cei doi este o diferență de 19 ani, Radu împlinind 56, diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru Dana!
„Azi e ziua lui. Te iubesc, Radu meu bun. Cu umorul tău, cu imaginația ta, cu viziunea ta, cu cheful meu de joacă cu copiii, cu blândețea ta, cu onestitatea ta, cu dragostea infinită cu care ne privești. La mulți ani fericiți, cu sănătate, cu sens, cu proiecte împlinite, cu râsete, cu noi alături de tine!”, a scris Dana Rogoz pe Instragram.
Dana Rogoz și Radu Dragomir, împreună de 18 ani
Relația Danei Rogoz cu Radu Dragomir a ajuns la majorat! Cei doi trăiesc o poveste de familie fericită alături de Vlad și Lia. În ciuda diferenței mari de vârstă, se pare că cei doi sunt pe aceeași lungime de undă. Dana este foarte mulțumită de Radu Dragomir, pe care îl consideră un tată implicat și iubitor.
„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vremea respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: Moșul, moșul. El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei: Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul. Ne permitem să facem aceste glume pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și cumva a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a declarat Dana Rogoz

Citeste si...  Nu o să-ți vină să crezi de ce au divorțat Viorel și Andreea Bogățeanu!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi