Radu Vâlcan, petrecere latino-hawaiiană chiar de ziua lui!

Radu Vâlcan și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare! Soția lui, Adela Popescu, i-a făcut cel mai frumos cadou pe care îl putea primi! Ea i-a organizat o petrecere grandioasă, și a reușit să țină totul secret!
Radu Vâlcan, aniversare alături de cei dragi!
Radu Vâlcan, ajuns la 46 de primăveri, a serbat alături de familia și cei dragi, printre care s-au numărat vedete precum Dana Rogoz și soțul ei, Mihai și Gabriela Morar, Răzvan și Irina Fodor. Petrecerea a avut loc la un restaurant cu specific hawaian, iar dress code-ul petrecerii a cerut costumații pline de culoare. Acestea au fost însoțite de sombrero-uri, dar și pălării de paie, ghirlande hawaiene și baloane. Nimic nu i-a lipsit celebrului actor!
„Ziua mea mi-am petrecut-o surprinzător pentru mine. Eu îmi imaginam doar noi, stând acasă sau să mergem noi și copiii la un restaurant și atât, apoi programul clasic pentru noi, ne uităm la un serial, culcăm copiii și așa mai departe. Adela mi-a pregătit surpriza de care spuneam și ne-am dus, într-adevăr, la un restaurant. Acolo, bineînțeles, i-a invitat pe toți cei apropiați nouă, pe care îi iubim și apreciem, prieteni buni. Nu m-am așteptat absolut deloc. A mai fost una acum mulți ani, tot în genul acesta, la un restaurant. Ce e mai mișto este că în mare parte, cei care au fost atunci prezenți, au fost și acum. Asta mă bucură foarte tare”, a spus Radu Vâlcan.

Citeste si...  Celia a avut parte de o întâmplare extrem de șocantă: s-a trezit cu un piton în casă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi