Raluca Bădulescu, supărată pe fanii de pe Instagram pentru că o fac urâtă!

O altă penibilă care nu își dă seama cât de urâtă este cu adevărat! În ultima perioadă, ea s-a confruntat cu un fenomen neplăcut, și anume, critici și comentarii negative pe rețelele de socializare.
Raluca Bădulescu, enervată de hate!
Pe contul său de Instagram, Raluca Bădulescu a postat o fotografie în care apare într-o ținută îndrăzneață, care a atras atenția multor utilizatori. Însă, în loc să primească comentarii pozitive și aprecieri, ea a fost bombardată cu comentarii jignitoare și cu cuvinte urâte.
Supărată și dezamăgită de comportamentul fanilor săi, Raluca a postat un mesaj dur pe contul său de Instagram. Ea le-a transmis tuturor celor care o critică că nu mai este dispusă să tolereze astfel de atitudini și că nu mai vrea să fie judecată pentru felul în care arată.
„Nu mai pot tolera atâtea comentarii jignitoare și atât de multă ură. Nu mai vreau să fiu judecată pentru felul în care arăt sau pentru ceea ce port. Este greșit să judeci o persoană după aspectul fizic și este inacceptabil să faci astfel de comentarii. Vreau să îmi respect fanii și aștept să fiu respectată și eu”, a scris Raluca Bădulescu.
„Unora le răspund, unora nu, dar nu știu ce este în ultima vreme cu valul ăsta de hate. Unora care îmi spun că aș arăta groaznic demachiată le spun Surpriză! Arăt bine si nemachiată! Mai ales că eu nu am operații estetice! Nu poți face pe plac tuturor. Tot timpul a existat un motiv care să nu le convină. Dacă ești gras, că ești prea gras, dacă ești slab, că m-am dezgropat. Lucrurile astea nu mă supără, dacă asta e părerea lor, este ok, iau lucrurile ca atare. Dacă eu știu că sunt fericită, nu am cum să stau să schimb percepția oamenilor, dar în timp ori mă vor accepta așa cum sunt, ori o să continue cu asta. Eu sunt fericită în fiecare secundă cu felul în care arăt. Eu știu că sunt specială, frumosul este în ochii privitorului, este relativă. Am ajuns acum să am 48 de kilograme, la 48 de ani. Este un vis împlinit. De ce lumea continuă să scrie pe online răutăți. Nu poți să scrii în online „Du-te la psiholog”.
Ea consideră că nu merită hate-ul
Aceasta a mai adăugat că, deși în trecut a fost criticată pentru stilul său vestimentar sau pentru aparițiile sale publice, niciodată nu a fost jignită în mod atât de brutal ca în ultima perioadă.
Reacția fanilor și a comunității online După postarea Ralucăi Bădulescu, fanii ei au început să își ceară scuze și să îi transmită mesaje de încurajare și susținere. Mulți au recunoscut că au greșit și au promis că vor fi mai atenți cu ceea ce postează pe rețelele de socializare.
Însă, există și unii care continuă să critice și să jignească celebritatea din lumea modei. Această situație a stârnit dezbateri aprinse în comunitatea online, iar mulți au ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare de atitudine în ceea ce privește modul în care ne tratăm unii pe alții pe rețelele de socializare.
În concluzie, situația prin care trece Raluca Bădulescu este una dificilă, însă ea a decis să ia atitudine

Citeste si...  Carmen Negoiță, fosta soție a lui Ionuț Negoiță, a pozat goală pușcă la 43 de ani! „Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi