Raluca Drăgoi, în culmea fericirii! A aflat sexul bebelușului!

O mămică fericită! Așa se declară manelista Raluca Drăgoi, care dă primele detalii despre bebelușul ce va veni pe lume în septembrie! Cântăreața s-a despărțit de fostul logodnic și a găsit dragostea adevărată în brațele altui bărbat.
După două divorțuri și o relație eșuată, Raluca a dezvăluit pe rețelele de socializare că este îns și este în culmea fericirii alături de partenerul ei, Daniel, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doar trei luni.
Raluca Drăgoi va fi mamă!
„Voi avea o fetiță și sunt foarte fericită pentru că astăzi, în prima zi a primăverii, am primit cel mai frumos mărțișor, este fetița mea mult așteptată, este copilul meu pe care l-am așteptat foarte mult și este cel mai dorit copil. Suntem foarte fericiți și eu, și tăticul ei, la fel și familiile noastre în mod egal și chiar ne-am trezit de dimineață, pentru că noi am venit la casa cea nouă, am mai pus la punct anumite chestii, mobila din dormitor.”, a spus Raluca Drăgoi.
Chiar dacă aveau nunta programată anul acesta, cei doi au decis să ia acest pas important în relația lor. Cei doi tineri îndrăgostiți au fost surprinși ținând câte o suzetă, una roz și una albastră, și un test de sarcină cu două linii. Se pare că iubirea lor este atât de puternică, încât au hotărât să devină părinți împreună, deși nu au fost împreună prea mult timp.
Fostul logodnic al Ralucăi, Andrei, a cerut-o de soție, dar relația lor a avut anumite neînțelegeri, care i-au făcut să ia decizia să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune și își doresc doar fericire unul pentru celălalt. Raluca a găsit dragostea adevărată în brațele lui Daniel, care o face să se simtă fericită și împlinită.

Citeste si...  De ce a redevenit Anca Serea carnivoră? „O anemie severă pentru că nu mâncam proteină animală deloc!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi