Raluca Tănase de la Bambi s-a lăsat de muzică și vrea să devină psiholog!

După ani de zile în care a încântat publicul cu trupa „Bambi”, Raluca Tănase își dorește să ajute femeile cu adevărat! Astfel, ea vrea să-și ducă pasiunea la următorul nivel, devenind priholog.
Raluca Tănase, viitor în afaceri!
Pe lângă nou-descoperita profesie, ea a  intrat în afaceri cu sora ei și a trecut printr-o despărțire. Sora Ralucăi se ocupă de parfumuri, și pentru că a vrut să-și extindă afacerea, a inclus-o pe Denisa Tănase în nou-înființata secție de accesorii.

„Așa se întâmplă în familie. Oarecum am fost obligată să intru în domeniile astea, pentru că a venit pandemia și peste mine cum s-a întâmplat cu toți artiștii de altfel și trebuia să am ceva activitate. Muzică nu mai puteam să fac pentru că nu aveam unde să cânt, așa că ușor ușor am început să descopăr secretele domeniului în care sora mea deja activa. A început să-mi placă foarte mult și am hotărât să rămân aici”, a declarat Raluca Tănase.

Mesajul Ralucăi pentru fete cu inimi frânte în dragoste
„Hei tu, ce faci? Sper că ești bine și dacă nu ești bine și treci printr-o perioadă grea, nu uita că în orice rău, există și un lucru bun. Noi toți, trecem prin momente grele din care credem că nu avem scăpare, dar sunt momente care ne construiesc pentru ceea ce vom fi după. Așa că, nu uita, că ești puternică și că absolut nimic nu te doboară. Să ai o zi frumoasă ca tine”, a spus Raluca Tănse pe rețelele de socializare.
 

Citeste si...  De ce Mara Bănica și Codin Maticiuc nu au mai ajuns să participe la America Express: „M-au sunat, am avut și viză”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi