Răzvan Fodor, incident neplăcut într-o benzinărie: „Îi știți pe ăia de pun întrebări din alea idioate”. Care a fost reacția artistului

Răzvan Fodor a fost deranjat de un reprezentant auto chiar într-o benzinărie. Bărbatul i-a propus schimbarea autovehiculului său cu una electrică pentru a proteja planeta.Actorul Răzvan Fodor l-a comparat pe acesta cu persoanele care te întreabă de căsătorie sau nașterea unui copil, fără să-ți respecte intimitatea.Răzvan Fodor, foarte deranjat de un reprezentat autoRăzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Acesta a fost enervat chiar într-o benzinărie fiind întrebat de un reprezentant auto care l-a luat la întrebări.Actorul a povestit pe rețelele de socializare ce a pățit într-o benzinărie, fiind abordat de un reprezentant auto. Când a mers la alimenteze, actorul a fost întrebat când își va schimba mașina cu una electrică. Cu toate că soția sa, Irina Fodor, deține o mașină hibrid, actorul nu-și dorește un astfel de autovehicul, spunând că nu are încredere.Bărbatul nu a renunțat la propunere, iar după răspunsul primit cu privire la motorul mașinii, îi spune că ucide planeta, fiind vorba de poluare. Răzvan Fodor l-a comparat pe acesta cu persoanele care te întreabă de căsătorie sau de copil, fără să-ți respecte intimitatea.Cum a reacționat artistul”Îi știți pe ăia de pun întrebări din alea idioate, când mai faceți un frățior sau o surioară, când vă căsătoriți, ăia de nu vrei să faci Revelionul cu ei. Să știți că s-au mutat în zona auto. În benzinărie, un băiat mă abordează cu Bună ziua, domnule Fodor, îl cert eu și îi spun să nu mă mai domnească, că eu sunt puști, apoi îmi sare la beregată. „Pe când o mașină electrică? Îi zic că mie nu-mi plac mașinile electrice, din aia cu fir nu o să-mi iau niciodată.Am acasă una hibrid, e a soției, e foarte mișto mașina, bravo, 10, dar nu cred în mașina electrică. Un motor mai mic, e de 3.000 asta, nu? Un motor mai mic că așa ucidem planeta. Zi să faci clăbuci, ar fi fost continuarea, dar m-am făcut băiat mare și am fost decent. I-am răspuns și eu în glumă ”să-i vezi pe ăia cu motoare cu 6.000”. Ceau”, a transmis Răzvan Fodor pe rețelele de socializare, scrie Spynews.

Citeste si...  Brigitte Pastramă dezvăluie de ce și-a făcut intervențiile de înfrumusețare la chip: „Gura lumii m-a influențat”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi