Răzvan Fodor, oripilat de manele: „Vomit, nu pot!”

Răzvan Fodor a primit o manea cu dedicație, iar artistul a vomitat la virtual! După ce a primit-o, a zis că nu e fan manele, și le-a transmis fanilor să nu îi mai facă niciodată un astfel de cadou „oribil”. El le-a transmis ascultătorilor de manele să nu-l mai urmărească niciodată!
Răzvan Fodor urăște manelele!
„Unii dintre voi au crezut de cuviință să-mi trimită – și vă mulțumesc mult pentru asta, dar nu aici – niște manele dedicație. Nu ascult, nu agreez, vomit, nu pot! E treaba fiecăruia ce muzică ascultă, dar ați greșit pagina. Puteți să trimiteți pe altă pagină, că e păcat să vă irosiți timpul, și dați și unfollow și unfriend la pagina asta. Manele nu se ascultă pentru că se face bubă dulce, dacă înțelegeți ce vreau să zic … Vă pupă Fodor!”, le-a spus Răzvan Fodor urmăritorilor săi de pe Instagram.
Irina Fodor despre certurile cu Răzvan
„Cam trei zile am fost bosumflați, cel mai mult, dacă e ceva foarte serios. Discuțiile vin de la chestii minore. Mă supăr că mi-a spart cana preferată, de exemplu. Fodor e supărat pe mine că mă supăr pe el din motive puerile” a declarat Irina Fodor

Citeste si...  Mihai Stoica, experiență culinară neobișnuită la un restaurant chinezesc din București!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi