Rică Răducanu se plânge că dă toată pensia pe medicamente!

Inflația îi afectează pe tot mai mulți români, iar printre ei se află nimeni altul decât Rică Răducanu. El consideră că medicamentele s-au scumpit prea mul, și că a ajuns să ia pastile în loc de trei mese pe zi!
„Nu doar medicamentele s-au scumpit, toate s-au scumpit. În loc de mesă, iau medicamentele: trei dimineața, trei la prânz și două seara. Asta este, nu avem ce face, trebuie să le iau. Îi spun soției cât au crescut prețurile și nu mă crede. Bine că îmi dau bon. Am stent la inimă, iau pastile pentru ficat, s-au adunat toate.”, a declarat Rică Răducanu
Rică Răducanu, amărât și în copilărie
„Am fost amărât rău că am avut două mame și doi tați. Eu m-am născut la Vlădeni. La cinci ani, tata a plecat, s-a însurat la București. Poate acesta a fost și norocul meu. Eu eram ultimul copil. Am fost patru băieți. Pe urmă a venit fratele meu și la 12 ani, m-a luat la București. Nu a putut să facă nimic mamă. Era cu colectivizarea atunci, Până la urmă a venit și ea la București, ne-am adunat iar familia. Nu am dus-o rău. Nimic nu aveam. Știi ce n-am purtat niciodată? Opinci. La țara cu picioarele goale și aici îmi luă adidași fratele meu.”

Citeste si...  George Burcea și-a luat bătaie în plină stradă. Neplăcerile vieții de vedetă

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi