Richard Gere, internat de urgență! Vezi ce a pățit în Mexic!

În vârstă de 73 de ani Richard Gere s-a confruntat cu probleme mari de sănătate, care i-au pus viața în pericol! El a fost ridicat chiar de pe plajă! Actorul se afla în apropiere de Nuevo Vallarta în Mexic, când pneumonia era să ducă la un sfârșit tragic!
Richard Gere, la spital!
Richard Gere se afla alături de soția Alejandra Silva, dar și copii lor, cu ocazia sărbătoririi a 40 de ani în cazul soției. Actorul din „Pretty Woman” se confrunta cu o tuse sâcâitoare înainte de a pleca în vacanță. Gere a crezut că aerul sărat al mării îi va face bine, dar nu și-a dat seama de gravitatea situației în care se afla. El a petrecut o noapte la spital, fiind externat a doua zi.
Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în 2018. Cu 33 de ani mai mare ca ea, cei doi au doi băieți, de 4, respectiv doi ani. Soția le-a mulțumit fanilor pentru urările de sănătate, mai ales că toată familia a fost răcită.
„Vă mulțumesc tuturor pentru urări … după 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă, azi mă simt în sfârșit mai bine! Vă mulțumesc pentru iubirea voastră.”, a scris soția.
Gere mai are un fiu de 23 de ani, Homer James, din căsătoria cu Carey Lowell.
 

Citeste si...  Diletta Leotta a dat sportul pe muzică! Secretul pentru un fizic de invidiat!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi