Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit mămică!

La doar zece zile de la moartea mamei sale, Riley Keough, fiica Lisei Marie Presley, a devenit mamă de fetiță. Soțul ei, Ben Smith-Petersen, a fost foarte fericit să o vadă. Amândoi s-au gândit cum ar fi fost ca fiica să îl întâlnească pe străbunicul Elvis!
Riley Keough, omagiu pentru mama sa Lisa Marie Presley
„Mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.
Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, a transmis Riley Keough ca omagiu pentru mama ei.
Ce a dus la moartea lui Lisa Marie Presley?
Lisa Marie s-a luptat în trecut cu dependența de opioide, în timpul recuperării după nașterea fiicelor sale gemene, Harper Vivienne și Finley, în 2008. Ea a fost cunoscută și pentru abuzul de cocaină, care a forțat-o să se interneze la dezintoxicare de cel puțin cinci ori.
Presa internațională susține că Lisa Marie Presley a luat medicamentul Wegovy, cu ajutorul căruia a dat jos 20 de kilograme. Acesta provoacă mai multe reacții adverse, printre care cele mai grave sunt cele cardiace.

Citeste si...  Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye, are șoareci în casă!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi