Romanița Iovan, pregătită pentru război nuclear!

Romanița Iovan va trăi în cazul în care o bombă atomică va lovi România! Ea și-a făcut două buncăre anti-atomice!
Romanița Iovan, obligată de lege să facă adăposturi!
„Este o chestie elementară și obligatorie pentru toți cei care construiesc astfel de imobile de birouri și indiferent, pot să fie și imobiluri rezidențiale, te obligă legea să faci un adăpost anitatomic, chiar așa se numește. Deci nu e o chestie pe care o am numai eu, sper că o au foarte multe clădiri”, a mărturisit Romanița Iovan.
Romanița Iovan susține că acest tip de adăposturi ar trebui să fie obșigatoriu pentru clădirile de birouri, mai ales că există o lege în acest sens de peste 20 de ani.
„Acest adăpost antiatomic este obligatoriu, mai ales pentru clădirile de birouri și care în mod curent au activitate și sunt mulți oameni în acea clădire zilnic, această obligativitate trebuie respectată, eu am respecat-o acum 20 de ani, atunci când am construit acest imoblil, iar legea spune că într-o situație specială, în cazul în care, Doamne ferește, se întâmplă ceva la noi în țară, indiferent cine e pe stradă poate să beneficieze de acest adăpost”, a adăugat celebra creatoare de modă.
Creatoarea de modă, adăpost antiatomic acasă
Proiectul făcut de arhitect cuprindea și buncărul antiatomic, iar acesta se află în casa Romaniței Iovan din zona Primăverii, în subsol. Creatoarea de modă a ținut cont la sânge de lege!
„Atunci când am construit casa din Primăverii, la fel, s-a impus prin proiectul de arhitectură această prezență a adăpostului antiatomic, care are, într-adevăr poziția în subsol și are elemente de structură specifice”, a mai spus Romanița Iovan. A mai precizat că a prins cutremurul din anul 1977, atunci când stătea la etajul 3 dintr-un bloc.

Citeste si...  Metoda inedită prin care Minelli își educă copiii: „Sunt foarte sinceri, îmi dau note”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi