S-a culcat cu 140 de bărbați din 30 de țări și i-a notat pe toți!

Sandy Nardo din Dublin a șocat lumea întreagă! Femeia în varsta de 53 de ani se mandreste cu faptul ca a facut sex cu nimeni mai putin de 140 de barbati din 30 de tari diferite, pe care i-a notat cu atentie la fiecare detaliu!
Femeia care s-a culcat cu 140 de barbati din 30 de tari si i-a notat pe toti!
Dupa cum povesteste Sandy, ea si-a pierdut virginitatea la 19 ani cu un muzician italian, pe care l-a intalnit in timp ce facea autostopul prin Milano. De atunci, femeia nu s-a mai putut opri si a devenit dependenta de amor.
Nardo a incercat tot ce se poate in materie de sex, inclusiv menage-ul a trois, si chiar a fost casatorita. Insa nicio relatie nu i-a fost suficient de satisfacatoare, iar Sandy a hotarat sa isi tina propriul jurnal sexual, in care sa noteze performantele partenerilor de pat.
Nu doar sotul ei a fost notat cu atentie la capitolele: personalitate, sarut, infatisare, venituri si durata actului intim, ci si toti ceilalti 140 de barbati cu care a facut sex. Ba mai mult, Sandy a notat si tara de provenienta a partenerilor ei, astfel incat sa isi poata face o lista completa a celor mai buni amanti din lume!
Cu toate acestea, casatoria ei cu sotul notat in dormitor nu a durat mai mult de 6 luni. Pare ca nici macar cel mai bun sex nu poate salva o relatie atunci cand nu exista dragoste adevarata.
In ciuda faptului ca este considerata o femeie controversata, Sandy Nardo nu pare sa se simta jenata de aventurile sale intime. Dimpotriva, ea sustine ca sexul este una dintre cele mai mari placeri ale vietii si ca nu ar putea trai fara el.
„Am vrut sa imi amintesc de toti 140. Chiar si de cei mai prosti la pat. Nu regret ce am facut. Am calatorit toata viata si m-am culcat cu barbati din 30 de tari”, a marturisit femeia.

Citeste si...  Vloggerița mamă, săltată noaptea de mascați pentru că nu și-a plătit taxele!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi