Sarah, fiica Anamariei Prodan, este afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei sale: „Da, au durut. Eram ca o familie”

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, s-a declarat devastată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei. Sarah spune că nu se aștepta la un astfel de scandal între mama ei și Gigi Becali pentru că ea a crescut, ca într-o mare familie, în preajma celor doi, pe vremea când erau buni prieteni.În ultimul an, neînțelegerile dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali au luat amploare, cei doi reproșându-și lucruri urâte în spațiul public. Atacurile dintre ei i-au afectat au afectat-o în mod special pe Sarah, fiica cea mică a impresarei.Sarah, fiica Anamariei Prodan, a vorbit despre scandalul dintre mama ei și Gigi BecaliFiica Anamariei Prodan a dezvăluit pentru as.ro că a fost afectată de atacurile lui Gigi Becali.Sarah, fiica Anamariei Prodan spune că au durut atacurile lui Gigi Becali. Cunoşti o persoană de atât de mult timp şi stai la ea în casă, o vizitezi de atâtea ori… Eram ca o familie. E greu să vezi că nu mai e aşa şi că sunt atacuri unul contra celuilalt. Mereu am încercat să îi las pe ei şi să îmi văd de treaba mea şi de cariera mea. Dar e greu când vezi aşa ceva la televizor.Noi, copiii, am încercat să nu lăsăm să ne afecteze. E situaţia lor. Ei sunt adulţii, ei trebuie să îşi regleze ce vor între ei. Dar e greu să nu facă parte şi din viaţa noastră. Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă. Dar încerc să trec cu vederea’, a declarat Sarah Dumitrescu.Ce a spus Gigi Becali despre Anamaria ProdanDennis Man a rupt în 2021 contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan și i-a ales pe frații Becali, cei care au intermediat trecerea sa la Parma. Impresara Anamaria Prodan i-a reproșat frontal lui Becali faptul că a fost scoasă din ecuație și l-a dat în judecată pe fotbalist, iar Gigi Becali a replicat pe măsură.„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. I-am zis lui Reghe, bă, spune-i să nu mai vină! Râdeam cu ea, glumeam.Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam ce frumoasă e, ce fizic are! Nu mă interesa pe mine… Putea să fie fie Brigitte Bardot. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu’, a declarat la acea vreme Gigi Becali.

Citeste si...  Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două!

Și Anamaria Prodan l-a atacat pe Gigi BecaliÎn toamna trecută, Anamaria Prodan se arăta extrem de dezamăgită de atitudinea conducătorilor de club din fotbalul românesc și l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Agentul a reamintit atunci cum patronul celor de la FCSB îl critica în stilul caracteristic pe Nicolae Stanciu, în perioada în care fotbalistul evolua pentru gruparea roș-albastră.„Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri. Astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în jos’, a spus Anamaria Prodan la vremea aceea.„În România nu există respect pentru jucători, antrenori. Nu există să te înjure un patron de club și să vadă copiii tăi asta. Și cu toate acestea, nimeni din toate Comisiile nu face nimic. De asta trag eu tare cu ei de la 14 ani să-și facă un rost.Eu îl dau exemplu pe Gigi Becali. Jucătorii erau timorați. S-au stricat generații întregi de jucători. Mulți plâng, mulți suspină. Dar dacă vrem să vindecăm fotbalul cred că ar trebui să-i dăm pe mute. Eu vorbesc cu jucătorii de la Steaua (n.r. – FCSB) pe care-i am sub contract, și de la alte echipe. Băi, ne e și frică să punem piciorul pe minge, că ne înjură după toți: patronii, managerii sportivii.Critica se face în echipă, după meci, le fac ei acolo. Nu vii la televizor ca bolnavii de la Bălăceanca. Nu este circul nimănui’, a spus Anamaria Prodan la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport’, în noiembrie 2022.

Citeste si...  Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a împlinit 56 de ani!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi